Poznáte šicí pomůcku?

416
22.6.15 13:48

Poznáte šicí pomůcku?

[* *] Maminky nemůžu to nikde najít. Sleduji jeden americký blog, kde si s tím maminka pomáhá k vytvoření lemů např u krku na tričkách apod. Chtěla bych si to pořídit, ale nevim jak, když nevim český název. Slovník mi to nenašel, koukala jsem po galanteriích, ale nic podobného nemůžu najit. Takže jsem buď neschopná nebo to u nás není? :nevim: Doufám, že to někdo znáte. Budu vám moc vděčná, jsem amatér, takže se mi nesmějte, jestli je to něco naprosto běžného :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
SAJ
17073
22.6.15 13:51

Zakladač šikmého proužku - bez problémů ke koupi i u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
22.6.15 14:03

@SAJ Jéé! Moc děkuji! :kytka: Už jsem byla bezradná :mrgreen: a říkala si, že to asi nebude nic pro mě, když ani nejsem schopná to najít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
22.6.15 14:20

Ano, je to zakladač šikmého proužku, ale zrovna na trička to moc ideální není, celkově se to nehodí na úplety, je to určeno na plátna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
22.6.15 14:35

@Peťule1013 A zrovna tahle fotka je z aliexpressu, jsou tam levnější, zkušenost nemám(s čínou) ale chystám se taky koupit :)
 http://www.aliexpress.com/…2716576.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
22.6.15 15:10

@lazy_cat no páni! To je teda fakt rozdíl v ceně i když dopravou se to nejspíš dorovná :nevim: :nevim: Nechápu, proč je to u nás tak mastný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
22.6.15 15:16

@Peťule1013 na ebay stojí set těch 4 kolem 150,– a doprava zdarma (ale je fakt, že trvá skoro měsíc, než to dojde).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat