PPM - nárok

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.8.16 07:59
:?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
11.8.16 12:27
@ravenpraha píše:
Zdravím holky, mám dotaz ohledně PPM. od 15.12.2014 jsem byla zaměstnána na HPP s tím, že jsem ho k 31.5.16 ukončila dohodou a od 6.6.16 pracuji na dohodu o provedení práce s tím, že ve smlouvě mám psaných 10.000,–, ale reálně mi zaměstnavatel vyplácí cca trojnásobek..jak budu v tomto případě dokládat příjmy a jak se bude vypočítávat mateřská/rodičák..? ráda bych dosáhla na nejvyšší možný příspěvek. Poraďte jak to nejlépe vyřešit? Díky moc :mavam:

Jak myslíš to reálně? Že těch třicet je oficiálních na výplatná pásce a zdaněných nebo myslíš černá ruka? Pokud máš na pásce 10.000,– tak nejsi ani pojištěná. To jsi na úřadu práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
11.8.16 13:45

@ravenpraha já si nejsem jistá, jestli se vůbec dohoda o provedení práce počítá na nárok na mateřskou :think: ale třeba se zase poučím, že to je jinak :)
Radši si začni dávat peníze stranou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
15.8.16 13:36
@Hanka_S_V píše:
@ravenpraha já si nejsem jistá, jestli se vůbec dohoda o provedení práce počítá na nárok na mateřskou :think: ale třeba se zase poučím, že to je jinak :)
Radši si začni dávat peníze stranou ;)

Ano počítá se, ale jen pokud je vyšší jak 10.000 měsíčně a tudíž podléhá odvodům zdravotního a sociálního pojištění. Jinak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat