Práce na doma (MD)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
36
25.6.13 11:43

Práce na doma (MD)

Máte někdo zkušenosti z prací na doma?? Třeba plnění nějakých propagačních obálek, skládání kolíčků a podobně?? Jsem na mateřské a potřebuju si přivydělat ale mám strach z podvodníků..Poradte mi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
25.6.13 11:45

@Picinda tisíc stejných diskuzí tady.. najeď do vyhledávače, podívej se.. 99,9 % je podvod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
25.6.13 11:48

@Picinda Plnění obálek..je stopro podvod:) takže bych nedoporučovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
25.6.13 11:50

Nedávno o tom byla reportáž v Černých ovcích na jedničce, zkus si to najít. Všechny tyhle nesmysly jsou podvod, většinou chtějí zaslat peníze předem a pak se neozvou. Pokud chceš spolehlivou práci na doma, zkus si dát inzerát, že nabízíš praní, žehlení apod., můžeš zkusit něco vyrábět a pak prodat atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

@Picinda ještě dodám, že cokoliv, kde chtějí prachy předem - poplatky a pod, tak je prostě podvod.. ale těch diskuzí jsou tu fakt mraky, pohledej v nich, najdeš i konkrétní firmy i konkrétní případy, čeho se vyvarovat a pod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka

Většina jsou podvody a pyramidy, leda zkus roznášení letáků, strč je pod kočár a jeď :)

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
25.6.13 11:59

PŘIVYDĚLAT z domova si můžeš třeba vlastní výrobou hraček, oblečení, šperků, cokoli, co se dá prodávat jako na fleru. Nevyděláš si tím třeba na nájem, ale na výlet nebo nějakou pěknou hračku pro dítě to stačí. Nebo se dá i to přeprodávání pytlů z Anglie, u nás v Chomutově jsou toho plný facebookovský bazárky a skoro nic nezůstane neprodaný.

• Citovat
  • Upravit
117
25.6.13 12:05

Mám práci na doma, na PC, ale jedině díky známosti ve firmě, poctivá práce, jinak vždy samý podvod to plnění obálek atd… ještě tak občasné vyplnení dotazníku, ale to je fakt v rámci 10,– nebo navlíkání korálků a, el tím si člověk nevydělá ani na svačinu.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
25.6.13 12:07

Zkus se zeptat přímo ve městě, kde bydlíš jestli něco takového není. Přes internet bych určitě nic nesháněla, protože jsou to vesměs podvody. U nás vím, že se skládají např. parkovací hodiny atd., ale většinou je to pěkná piplačka a moc peněz z toho teda není ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
25.6.13 13:15

Já jsem nedávno zakládala diskusi s tímhle textem – prověřeno:
Pro hledače přivýdělků – léčivé byliny se vyplatí

Ahoj, tip pro hledače přivýdělků – sbírat léčivky je činnost časově flexibilní, provozovatelná od dubna do listopadu kdykoliv a kdekoliv, nenáročná na dovednosti a pracovní prostředky (snad jen některé druhy na prostor k sušení), nezatížená daněmi a administrací s úřady, na čerstvém vzduchu, čistý výdělek 50 – 200 Kč/hod. Kontraindikací je snad jen pylová alergie, ale na šípky nebo jeřabiny ani ta nevadí.

Odzkoušela loni moje sestra, za bezinky nasušené na balkoně paneláku jí přišlo 1300,–.

Ceníky a odzkoušené kontakty na:

*konkrétní mailové adresy na odzkoušené firmy na upozornění mažu jako reklamu,

musíte si najít sami.*

Eva

Příspěvek upraven 25.06.13 v 14:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
25.6.13 13:31

Nějaké byliny posílala i známa, kolem chaty ji toho roste plno tak s tím nebyla moc práce.

Jinak já třeba překládám a teď mi tchýně (jelikož pracuje jako redaktorka v časopise pro základní školy) domluvila psaní článků tak jsem ráda :dance:

Jinak se poptat ve městě. Žehlení, uklízení, mytí oken o to teď bývá zájem…Jinak ty letáky třeba ještě ale to je časově dost náročné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
10.7.13 07:20

EVALU

Můžu poprosit o nějaké internetové stránky do SZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat