Práce na Úřadu práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.1.26 19:19
@Kfětoslava píše: Více

Když nevíš, že tam se přesčasy propláci akorát tak na SSP, tak jsi mimo

• Citovat
  • Upravit
14955
20.1.26 19:21
@Anonymní píše: Více

Mám dobrou kamarádku na Úp déle než 20 let. A protože je kolenovrt, nevěnovala by jim ani hodinu zdarma. A jelikož jde spolu občas posedět, tak nekecá s tím, kdy končí 8) Pak mám na úřadech ještě pár známých

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14955
20.1.26 19:23

Hele, statečný anonyme, to jsi tu došla zakliknout anonym kvůli tomuto rozumování? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.26 19:28

Pracuji v samosprávě. Docházku musíme mít srovnanou čtvrtletně. Pokud mám přesčasy, vyberu si je formou soukromých odchodů. Zbylé přesčasy mi nikdo neproplatí.

Něco jiného jsou nařízené přesčasy. Ty jsou proplaceny nebo si je vyberu formou náhradního volna.

• Citovat
  • Upravit
6626
20.1.26 19:34

Pokud pracuje s agendou, kde nemá práce nad hlavu a může si v poklidu odejít kdykoliv, tak si přesčasy samozřejmě vybere. Ale to jaksi nefunguje všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.26 19:40

Jo tak kamarádka povídala :D :D, tak to jo :D Já mám osobní zkušenost na několika pozicích, takže věř nebo ne, přesčasy se platí pouze holkám na SSP.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.26 19:41

Ne kvůli tomu, že nemusí všichni vědět kde dělám. Pleteš se do tématu o kterém nic nevíš

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.26 19:42
@Janli píše: Více

Vybereš, ale neproplati ti je. Teď je možné si je vybrat v pátek, dvakrát do měsíce, kdy zrušili tu pevnou část pracovní doby.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.26 19:53

Já tam pracuji, je pravda, že když přijde někdo z jiné pobočky, tak obvykle dává výpověď nebo se hroutí nad množstvím práce.
Takže neříkám, že jinde to nemůže být jinak. U nás jsou to nižší desítky hodin, na ssp vyšší desítky hodin, ale nepopírám, že můžou být oddělení, kde si kafíčkují. Já většinou nedodržovala polední přestávku a po dojedení jídla, které jsem si donesla hotové, jsem pracovala dál. Tak jako moje kolegyně.

• Citovat
  • Upravit
6626
20.1.26 20:21

Já jsem na ÚP pracovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8106
20.1.26 20:32
@Svetluska55 píše: Více

Tak to zkus vyprávět řidičům autobusů, popelářům, lidem ve fabrikách s pásovou výrobou, chirurgům při x hodinových operacích, atd. Každý není v práci jen zašitý u počítače.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14955
21.1.26 04:47
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14955
21.1.26 04:48

Vybrat nebo proplatit je totéž. Nikde neděláš navíc zadatmo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14955
21.1.26 04:49
@Janli píše: Více

Je na hmotce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.26 07:22

Když nemáš možnost je vybrat(protože proste té práce je tolik a nejde to, zrovna třeba napr. když proplácí mzdové nároky firmě o 200 zaměstnancích)a neproplatí ti je, tak jsou neplacené. Ty prostě musíš za každou cenu mluvit i o tom o čem nic nevíš..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat