Práce Pepco

noronnie
12.1.23 18:56

Práce Pepco

Ahoj, pracujete tu některá v pepcu? Hledám novou práci a moc možností u nás není, musela bych hodně daleko dojíždět. Jak jsou tam směny? Kolik vás bývá na směně? Případně má cenu se tam vůbec hlásit? Budu ráda za každou vaši zkušenost. Děkuji a pěkný večer všem ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
12.1.23 19:13

Delaji se dvanactky, kratky/dlouhy tyden - ale jine prodejny to muzou mit jinak. Na smene byvaji vetsinou 3 prodavacky a 1 vedouci. Prace je to obcas narocna, ale nic hrozneho. Plus i zames. sleva na produkty.

• Citovat
  • Upravit
noronnie
12.1.23 19:15
@Anonymní píše:
Delaji se dvanactky, kratky/dlouhy tyden - ale jine prodejny to muzou mit jinak. Na smene byvaji vetsinou 3 prodavacky a 1 vedouci. Prace je to obcas narocna, ale nic hrozneho. Plus i zames. sleva na produkty.

Bezva, díky za info. Koukala jsem, že otevřeno bývá např. 8-20 apod. Chodí se tam, odchází se dříve/později? Dojížděla bych, takže by mi šlo i o to, zda bych stihl spoj právě.

• Citovat
  • Upravit
646
12.1.23 20:16

Dělala jsem tam před mateřskou vedoucí. My máme otevřeno od 9 do 8 třeba. Ráno se chodilo myslím ve 40, abychom se stihli přihlásit do systému, přepočítat kasy atd… To samé večer, musí se udělat denní uzávěrka, posílal se mail oblastnímu vedoucímu, vyplnit všemožné tabulky a hlavně odvézt tržbu a spočítat kasu. Takže jsi tam určitě ještě po pracovní době. Záleží na šikovnosti vedoucí směny, jak dlouho. Ale to bylo před 5 lety. V práci jsme byli 11 hodin a 2 půlhodinové pauzy, takže 10 pracovních hodin. Snažili jsme se mít v týdnu 4 pracovní dny a 3 dny volno. Ale to je taky na vedoucí, jak to naplánuje. Neměli jsme úplně pravidelný krátký/dlouhý. Ale jak píše anonymní - každá prodejna to může mít jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
noronnie
13.1.23 14:54
@Karolina0311 píše:
Dělala jsem tam před mateřskou vedoucí. My máme otevřeno od 9 do 8 třeba. Ráno se chodilo myslím ve 40, abychom se stihli přihlásit do systému, přepočítat kasy atd… To samé večer, musí se udělat denní uzávěrka, posílal se mail oblastnímu vedoucímu, vyplnit všemožné tabulky a hlavně odvézt tržbu a spočítat kasu. Takže jsi tam určitě ještě po pracovní době. Záleží na šikovnosti vedoucí směny, jak dlouho. Ale to bylo před 5 lety. V práci jsme byli 11 hodin a 2 půlhodinové pauzy, takže 10 pracovních hodin. Snažili jsme se mít v týdnu 4 pracovní dny a 3 dny volno. Ale to je taky na vedoucí, jak to naplánuje. Neměli jsme úplně pravidelný krátký/dlouhý. Ale jak píše anonymní - každá prodejna to může mít jinak.

Děkuji za informace :)

• Citovat
  • Upravit
994
12.12.23 13:49

Ahoj holky, od ledna hledám novou práci. Jsem z jihu Čech a v minulosti jsem dělala zástup vedoucího. Koukám, že Pepco nabízí vedoucí směny nebo vedoucí prodejny, koukám taky na atmoskop a vimvíc a podle recenzí minulých zaměstnanců je to katastrofa až pomalu šikana zaměstnanců.

Může se mi ozvat někdo, kdo je současný zaměstnanec a anonymně potvrdit nebo vyvrátit recenze zaměstnanců? :D
Ráda bych získala další praxi v zástupu a tohle se mi jeví jako OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3537
13.12.23 07:32
@veeeraf píše:
Ahoj holky, od ledna hledám novou práci. Jsem z jihu Čech a v minulosti jsem dělala zástup vedoucího. Koukám, že Pepco nabízí vedoucí směny nebo vedoucí prodejny, koukám taky na atmoskop a vimvíc a podle recenzí minulých zaměstnanců je to katastrofa až pomalu šikana zaměstnanců.Může se mi ozvat někdo, kdo je současný zaměstnanec a anonymně potvrdit nebo vyvrátit recenze zaměstnanců? :D
Ráda bych získala další praxi v zástupu a tohle se mi jeví jako OK

Dokud sama nezkusíš, tak nevíš. Někomu vyhovuje být pořád v zápřahu, někdo se chce válet. Od toho je zkušebka, abys zjistila, jestli ti práce bude vyhovovat. Pokud bych hledala od ledna, neváhala bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.24 20:32
@veeeraf píše:
Ahoj holky, od ledna hledám novou práci. Jsem z jihu Čech a v minulosti jsem dělala zástup vedoucího. Koukám, že Pepco nabízí vedoucí směny nebo vedoucí prodejny, koukám taky na atmoskop a vimvíc a podle recenzí minulých zaměstnanců je to katastrofa až pomalu šikana zaměstnanců.Může se mi ozvat někdo, kdo je současný zaměstnanec a anonymně potvrdit nebo vyvrátit recenze zaměstnanců? :D
Ráda bych získala další praxi v zástupu a tohle se mi jeví jako OK

Recenze jsem četla a kdybych na ně měla dát, tak teď nemám práci kde jsem naprosto spokojená.
My teda máme 9,5 hod. směnu + 0,5 pauza a 1 den v týdnu volno (nepočítám víkend ten máme jako jedna z mála prodejen zavřeno), takže u nás by krátký a dlouhý týden nešel.
Spoustu holek je tam x let, většinou co se tak bavíme tak 8 a více let. Chodíme si vzájemně vypomáhat na prodejny při přestavbách apod…
Ale nedovedu si do budoucna představit jak to skloubím s rodinným životem… i ten krátký/dlouhý týden co mají holky jinde, mi přijde jako velká oběť pro rodinu

• Citovat
  • Upravit
3
29.6.25 08:41

Dobry den, chtela bych de zeptat, jestli Pepco platí i za práci o víkendu nebo ne. Zda kdybych byla nemocna v neděli ale ten den jsem měla jít do práce ale nesla jsem kvůli nemoci a v pondělí je poslední den v měsíci, je tedy nutné jít v pondělí do práce a nadělat si to kvůli hodinám aby mi nechyběli? Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
29.6.25 08:45
@Ivana670 píše: Více

tak pokud máš na neděli neschopenku, není třeba nadpracovávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.6.25 08:51

@vokishka
Pani šéfová mi psala tohle “ ale neschopenka se počítá stejně jako dovolená, víkendy se v docházce nepropisou.”. Takze jsem z toho trochu zmatena 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat