Práce v BauMaxu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.11.12 13:27

Práce v BauMaxu

Ahojky je tady někdo kdo pracuje v baumaxu? zajímalo by mě jaká je tam buxerace co peníze, odkdy dokdy se dělá atd..jdu tam teprv na pohovor tak jestli někdo ví jak probíhá pohovor tak taky dejte info. celkově budu ráda za každé info dík :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7332
6.11.12 14:23

Pracuje tam moje máma už asi 7 let…je to tam čím dal horší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mackenzie
6.11.12 14:36

Práce od nevidím do nevidím, za 13 tisíc nástupky (hrubýho samozřejmě) buzerace an každým kroku…no, jako všude jinde v marketech. I když, Tesco, Hyperalbert, to je mnohem horší rasovina. V Baumaxu pracuje strejda s tetou, tak mám info z první ruky. ;)

• Citovat
  • Upravit
27247
6.11.12 16:08
@Anonymní píše:
Ahojky je tady někdo kdo pracuje v baumaxu? zajímalo by mě jaká je tam buxerace co peníze, odkdy dokdy se dělá atd..jdu tam teprv na pohovor tak jestli někdo ví jak probíhá pohovor tak taky dejte info. celkově budu ráda za každé info dík :hug:

Hlásím se :)
Dělám tam od července. Na pohovoru jsem nebyla, prachy napíšu SZ, buzerace u nás celkem solidní, ale dá se na to zvyknout a taky záleží na kolektivu. Do jakýho traumaxu jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majjjka
19.5.13 21:17

V Baumaxu pracuji už rok a jak bylo už zmíněno je to Traumax :D. Nevím co v ostatních, ale unás se bohužel setkávám s neupřímností a velkou soustředěností samo nasebe ze strany vedení. Prostě buzerace je všude, ale pokud máte zasebou nadřízenýho, který se za Vás hodlá postavit jde to, bohužel tomu unás tak neni. Žádný slova díku a nic moc Vám tam nikdo sničím nepomůže, když se Vám třeba něco nepovede (hold každý den neni posvícení) nešetří se s kritikou. A hrozně řeší nato, že neni práce a lidi berou vše co se namane a myslí si, že lidi jsou jsen zboží co se tam prodává. :evil:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat