Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,
zajímá mě jak by jste řešili tuto situaci. Pracuji v herně jako obluha, jenže poslední dobou začali problémy s kolegyněmi. Šéf to řeší tak že pak na mě řve a došlo to tak daleko, že mi vyhrožoval že si najde nějakou holčinu navíc a já budu jenom leštit automaty a dostávat minimální mzdu. Jsem v 6tt vím, že vyhodit mě nemůže ale udělá mi z toho peklo. Jak by jste to řešili? Rozhoduju se jit na nemocenskou, jelikož dvanáctky začínám nezvladat, chce se mi porad spat. Děkuju moc za odpovědi
Šla bych na nemocenskou. Dvanáctky jsem dělala, a stát celou dobu na nohách není nic moc ani když nejsi těhotná.
@sarahkr jako těhotnou tě propustit nemůžou, ale mají povinnost tě zařadit na pracovní pozici, kterou zvládneš i jako těhotná. Samozřejmě za mzdu, kterou máš uvedenou v pracovní smlouvě.
@matkabagristy No právě, že se bojím toho že mi udělá peklo. Šéf by si totiž přál abych skončila sama. ![]()
Šla bych na nemocenskou..
Nedovedu si představit pracovat v herně, natož těhotná ![]()
Pokud o to požádáš, má povinnost přeřadit tě z noční na denní.
@sarahkr píše:šla bych na nemocenskou, ale upřímně-práce v herně mezi smažkama a zakouřeném prostředí mi tedy pro ženu a k tomu těhotnou nepřijde zrovna ideální…
Dobrý den,zajímá mě jak by jste řešili tuto situaci. Pracuji v herně jako obluha, jenže poslední dobou začali problémy s kolegyněmi. Šéf to řeší tak že pak na mě řve a došlo to tak daleko, že mi vyhrožoval že si najde nějakou holčinu navíc a já budu jenom leštit automaty a dostávat minimální mzdu. Jsem v 6tt vím, že vyhodit mě nemůže ale udělá mi z toho peklo. Jak by jste to řešili? Rozhoduju se jit na nemocenskou, jelikož dvanáctky začínám nezvladat, chce se mi porad spat. Děkuju moc za odpovědi
@brko nám tam naštěstí smažky nechodí, ale kouří se tam hodně.
Běž okamžitě na nemocenskou. V herně se jistě kouří přes den i v noci o stošest a přeřadit tě na jinou práci je nesmysl, pořád to bude ve stejné herně a tudíž v kouři. Lékař ti to jistě okamžite sám napíše.
Taky jsem pracovala v herně (herna + bar), když jsem přišla na to že jsem těhotná, šla jsem na gyndu a doktor mi ihned dal neschopenku. 12 ctky ti moc nepřidají a hlavně všichni víme jak to v takových hernách vypadá a co tam zavítá za „zákazníky“. Vůbec bych o ničem nepřemýšlela a hned šla na nemocenskou… Lékař pouze uvítá že máš starost o sebe i mimi…