Práce ve školce, jak?

Anonymní
2.1.23 13:33

Práce ve školce, jak ?

Dobrý den,
mám vystudovanou zdravku a zajímalo by mě zda je možná práce ve školce. Vím, že v jeslích ano ale víc mě láká školka.
Spíš mě zajímá zda je možnost jít do práce a až v průběhu si dodělat školu dálkově. Třeba na ty 2 roky. Na denní studium nemohu. Dřív jsem zkoušela, ale neúspěšně. Popřípadně jestli je možný nějaký kurz. :srdce:

Příspěvek upraven 02.01.23 v 14:04

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
2.1.23 13:36
@Anonymní píše:
Dobrý den,
mám vystudovanou zdravku a zajímalo by mě zda je možná práce ve školce. Vím, že v jeslích ano ale víc mě láká školka.
Spíš mě zajímá zda je možnost jít do práce a až v průběhu si dodělat školu dálkově. Tráva na ty 2 roky. Na denní studium nemohu. Dřív jsem zkoušela, ale neúspěšně. Popřípadně jestli je možný nějaký kurz. :srdce:

Tráva na ty dva roky. To je super překlep. Jinak jo. Buď si udělej kurz pro AP. Nebo jdi cestou té trávy na dva roky :mrgreen: a doplň si kvalifikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22878
2.1.23 13:41

Já se po tom na jaře pídila a buď chtěli školu, kurz nebo zdrávku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8714
2.1.23 13:42

Přesně tak, kurz AP, střední na 2 roky anebo Bc na 3 roky. Někde ti umožní studovat během zaměstnání, jinde té bez kvalifikace nevezmou..to si musíš zjistit u té konkrétní školky, kam bys chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
3.1.23 07:10

Ani v Praze jsem se bez vzdělání do školky nedostala jen se zdravkou. Takže nejdříve kurz AP, pak po dvou letech jsme si dodelala školu (soukromou) a jsem už učitelkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin