Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Dobrý den,
mám vystudovanou zdravku a zajímalo by mě zda je možná práce ve školce. Vím, že v jeslích ano ale víc mě láká školka.
Spíš mě zajímá zda je možnost jít do práce a až v průběhu si dodělat školu dálkově. Tráva na ty 2 roky. Na denní studium nemohu. Dřív jsem zkoušela, ale neúspěšně. Popřípadně jestli je možný nějaký kurz.
Tráva na ty dva roky. To je super překlep. Jinak jo. Buď si udělej kurz pro AP. Nebo jdi cestou té trávy na dva roky
a doplň si kvalifikaci.
Já se po tom na jaře pídila a buď chtěli školu, kurz nebo zdrávku ![]()
Přesně tak, kurz AP, střední na 2 roky anebo Bc na 3 roky. Někde ti umožní studovat během zaměstnání, jinde té bez kvalifikace nevezmou..to si musíš zjistit u té konkrétní školky, kam bys chtěla.
Ani v Praze jsem se bez vzdělání do školky nedostala jen se zdravkou. Takže nejdříve kurz AP, pak po dvou letech jsme si dodelala školu (soukromou) a jsem už učitelkou.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Dobrý den,
mám vystudovanou zdravku a zajímalo by mě zda je možná práce ve školce. Vím, že v jeslích ano ale víc mě láká školka.
Spíš mě zajímá zda je možnost jít do práce a až v průběhu si dodělat školu dálkově. Třeba na ty 2 roky. Na denní studium nemohu. Dřív jsem zkoušela, ale neúspěšně. Popřípadně jestli je možný nějaký kurz.
Příspěvek upraven 02.01.23 v 14:04