Prací gel pro novorozence

8
6.3.24 01:11

Prací gel pro novorozence

Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli by mi někdo poradil nebo dal recenze ohledně pracího gelu a popřípadě aviváže(nevím jestli používat nebo ne) pro novorozence :)
Dal bych se chtěla zeptat, jestli potom v tom pracím prášku perete i svoje věci? Myslím si, že nenaplním pračku jen oblečením na mimčo tak abych neprala vždy jen poloviční pračku :) děkuji za odpovědi :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
380
6.3.24 01:23

My používáme Persil sensitive nebo Lovelu. Aviváž na věci pro malou nedávám. Naše věci s jejíma neperu, její věci peru tak jednou na 5-6 dní a mám plný buben - ono se to nasčítá, poblinkané plenky nebo umazané od mlíka (to zaschlý mlíko fakt smrdí, takže to hned letí do špíny), osušky po koupání + oblečení za 5-6 dní, občas prevlíkáš i 3× za den, když se zadaří :mrgreen:, někdy proteče plínka, takže ti to sejme i prostěradlo nebo deku. Já mám vážně vždy plno, hlavně těch plínek se protočí fakt hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
6.3.24 01:36

Já používala prací gel Jelínek mimi s Panthenolem a byla jsem spokojená, je jemný a pere dobře. Prala jsem v něm i svoje prádlo (noční košile, kojicí podprsenky). Aviváž nepoužívám, pro novorozence už vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
olivovyolej
6.3.24 04:48
@AshleyJ píše:
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli by mi někdo poradil nebo dal recenze ohledně pracího gelu a popřípadě aviváže(nevím jestli používat nebo ne) pro novorozence :)
Dal bych se chtěla zeptat, jestli potom v tom pracím prášku perete i svoje věci? Myslím si, že nenaplním pračku jen oblečením na mimčo tak abych neprala vždy jen poloviční pračku :) děkuji za odpovědi :) :palec:

Jelena nebo sonet

Peru spolecne s vecma ktere nosime doma, protoze s nimi se taky otiram o deti, hlavne kdyz miminko nosim, vcetne pradla na postel. Veci na ven, ponozky, svoje rucniky, atd zvlast.

• Citovat
  • Upravit
22934
6.3.24 06:09

Prala jsem v Persil sensitive + desinfekce z DM.
Oblečení jsem prala dohromady, pleny zvlášť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11856
6.3.24 06:26

Měla jsem gely lovelu a persil, kapsle lovelu a prášek batole…vše pere dobře…od jelena jsem měla sprej na fleky..nebyl špatný ale lépe působil gel Antiflicek od batole, ten kromě banánu odstraní snad všechno a stačilo jen potřít těsně před pranim…u jelena to chce namočit postříkat a většinou nechat působit do druhého dne…
Ten určitě doporučuju pak až začněte se zeleninou…😁
Zezacatku jsem prala dětské zvlášť a vyšlo mi to tak 2× týdne že jsem naplnila pračku…ale měla jsem hodně toho nejmenšího oblečení do roka (dědila jsem od nekolika příbuzných). Mladší se špiní víc (od 11m chce jíst sám neexistuje že bych ho krmila takže prevlekam i 3× denně…a už toho že bleceni taky nemám tolik…takže peru denně a přihazují k tomu i naše prádlo..pokud teda není nějak extrémně špinavé (to hlavně chlapovo když jde na brigádu). Aviváž nepoužívám, mám sušičku takže když už tak dávám takové ty vonící ubrousky do sušičky, ale to spíš na povlečení a ručníky…dřív mi hrozně voněla. desinfekce na prádlo Lysol ale ten už jsem nikde v obchodě dlouho neviděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.24 06:51

Tierra verde, eco feel…pro nás a pro starší Persil sensitive…

• Citovat
  • Upravit
37136
6.3.24 07:08

Já používala sensitive gel z dm, avivaz nedávám ani nám, natož miminkum. Dětem sem cca do roka prala extra, zaprve kvůli barvám, mimina měla samé světlé barvy a my nosime spis tmave oblečení, tak aby to neměla zaprane a taky kvůli teplotě, detske sem prala na 60, protože půlka byla vždycky pocurana, pokakana nebo poblita, aby se to poradne vypralo. Naše bych tou teplotou oddelala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14649
6.3.24 07:13

Používám obyčejný nejlevnější praci gel, co jsem sehnala, a dezinfekci Sanytol. Dávám na vse vždycky dvě machani. I na ložní prádlo. Spesl gel jsem nepoužívala nikdy a avivaz už vůbec ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14649
6.3.24 07:16

@Kriss Tina já naše bile peru na 60 furt a dobrý :lol: něco jsem asi oddelala, ale už si to konkrétně nevybavuju :think: jo manžel má nějaké trenky z biobavlny, tak ty byly takové přírodní, a po par vypranich už jsou taky bile :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
6.3.24 07:51

Persil Sensitive, na Rohlíku ho mívají za výhodnou cenu, velmi příjemně voní. Aviváž nepoužívám, pro mimi jsem prala první měsíce zvlášť, všechno na 60°C, dvojí máchání. Teď po roce už to neřeším, peru dohromady s ostatními věcmi normálně na 40°C, samozřejmě ložní prádlo, perlan na zadeček atd. nebo více znečištěné věci na těch 60. Dítě ale nemá citlivou pokožku ani problémy s exémy atd., takže když se mi něco omylem připletlo do pračky s obyčejným pracím gelem (DM privátní značka), žádnou reakci dítě nikdy nemělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
6.3.24 08:33

@Semtex já pro dospělé snad nic bílého nemám :D navíc většinu svých věcí nemám ze 100% bavlny, takže nechci aby se mi to nějak srazilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
6.3.24 09:14
@AshleyJ píše:
Dal bych se chtěla zeptat, jestli potom v tom pracím prášku perete i svoje věci? Myslím si, že nenaplním pračku jen oblečením na mimčo tak abych neprala vždy jen poloviční pračku :) děkuji za odpovědi :) :palec:

Feel Eco, lovela. Občas jsem něco vyprala i v sanitolu a pak znova. ( Darované věci, deky…)
Mám doma alergika, takže jo, prala jsem i naše věci v dětském.
Si myslím, že pračku naplniš. Třetí den doma jsme měli „prázdnou“ skříň a plnou pračku dětského.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16408
6.3.24 10:15

Pro všechny jsem přála a peru doteď v Jelenovi. Po půl roce už jsem začala přidávat i aviváž a prala jsem pak už i naše s kojeneckým společně. A zvlášť látkové pleny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
8.3.24 08:55

Já peru na malého zvlášť, tak cca za 5-6dni, je toho plnej sušák, peru v FeelEco baby, mám k tomu i sprej na skvrny. Pere dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí