Prací prášek Universum Sensitive
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Prací prášek Universum sensitive
Zdravím všechny, koupila jsem dnes v akci 2× 10 kg prací prášky Universum Sensitive, (na 3 měsíce plíny zdarma k akci). Máte někdo zkušenost s tímto práškem? A zná někdo firmu Univers Servis? Děkuji za info ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
…sice neporadím, ale dnes jsem ho koupila v akci také, tak doufám, že to nakonec nebude „za stálého míchání vylijeme resp. vysypeme“ ![]()
- Citovat
- Upravit
Universum sensitive
Lenusa2 píše: …sice neporadím, ale dnes jsem ho koupila v akci také, tak doufám, že to nakonec nebude „za stálého míchání vylijeme resp. vysypeme“
- Citovat
- Upravit
Ahojky nezkoušela jste některá od této firmy sprchový gel nebo prací prášek carene ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No karene ani néé protože mám zkušenosti s těmi dražšími protože vím že se to vyplatí, i když peněz není na zbyt a kor po těch povodních,ale potom co jsem vyzkoušela universum tak to raději nebudu experimentovat s jinými, jsem ráda že mi tenhle na dítě pomohl
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A hlavně nerada kupuji něco v pytly nebo papírové krabici, hned to vyčichne a má to malou trvanlivost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Universum Sensitive
Koupila jsem taky a žádný zázrak v praní se nestal, u nás lépe pere Persil
Druhé balení dnes vezu k mamce, tak jsem zvědavá, jestli ona zaznamená nějaký úspěch. Navíc plínky se nekonali, ani po urgenci na mail. Nevím co si o tom mám myslet, ale jsem dost zklamaná ![]()
- Citovat
- Upravit
universum sensitive
No mě plenky přišli sice po více jak měsíci ale stěžovat si nemohu, je možné že si třeba nevyplnila v objednacím formuláři vše.
jinak prášek špatný není,ale mají te´d nový jmenuje se bene a peryl, prodává ho také ještě jedna firma ale ti ho nemají v takové kvalitě asi to ani nebude koncentrát, poněvadž jsem si ho koupila a musela jsem ho dát víc do pračky, tak raději zustanu u toho Universu
dcerka je po něm v pohodě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj tak já prášek koupila vloni v prosinci, plíny jsem je uháněla, přivezli je v březnu 1 balení, další 2 balení už jsem nedostala, už mě nebaví je pořád uhánět. Prášek mi nevyhovuje, nic moc nepere a po vyprání prádlo nevoní
, na tmavém prádle jsou fleky od prášku
Ještě mám asi 15 kg, co s tím budu dělat, to nevím, to zas byl kup ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro Papopy, no s plenkami nemám moc zkušeností, používám hadrové a v prášku od Univers servisu nakupuju už 5 let a peru v jejich výrobcích téměř už na třetí dítě takže stěžovat si nemohu, je možné že máte tvrdou vodu a nebo nedáváš prášek přímo do bubnu, je to lepší pokud tedy nepereš na předpírku, je to lepší kvůli rozpustnosti a nesmí se do toho dávat aviváž kvůli složce perboritan který již obsahuje změkčovadla. Co se týče toho že to nevoní, tak to je právě dobře když je to i pro alergiky astmatiky tak docela vítám že to není agresívní vůně jako u přesilu nebo arielu v těch nemohu ani prát ložní prádlo, to je tak silná esence že mě z toho je zle když v tom spím. Když chci aby to vonělo, dám tam trochu levandulové aviváže, to se i lépe spí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit