Prací prášek Universum Sensitive

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
74
25.10.10 10:47

Prací prášek Universum sensitive

Zdravím všechny, koupila jsem dnes v akci 2× 10 kg prací prášky Universum Sensitive, (na 3 měsíce plíny zdarma k akci). Máte někdo zkušenost s tímto práškem? A zná někdo firmu Univers Servis? Děkuji za info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lenusa2
4.11.10 14:42

…sice neporadím, ale dnes jsem ho koupila v akci také, tak doufám, že to nakonec nebude „za stálého míchání vylijeme resp. vysypeme“ :-?

• Citovat
  • Upravit
markéta janovská
4.3.11 16:24

Universum sensitive

Ahoj, já si také zakoupila Universum sensitive tři kusy protože jsem chtěla i na chalupu jeden pro babičku a ta si ho nemůže vynachválit,moc se mi do toho obchodu nechtělo protože spíš používám tekuté gely, ale doporučili mi to naši, že prý už od nich kupují léta a jsou spokojeni, tak jsem na ně dala, docela ujde a dokonce mi to vozí zdarma až do domu takže se nemusím trmácet s dětmi po nákupech, pravda, ta cena 599 Kč je pro matku na MD dost,ale když vezmu že je to koncentrát, tak se to vyplatí a hlavně že pere a klukovi to dost pomohlo na ekzém.
Lenusa2 píše: …sice neporadím, ale dnes jsem ho koupila v akci také, tak doufám, že to nakonec nebude „za stálého míchání vylijeme resp. vysypeme“ :-?
  • Citovat
  • Upravit
17
5.3.11 10:35

Ahojky nezkoušela jste některá od této firmy sprchový gel nebo prací prášek carene ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.11 21:59

No karene ani néé protože mám zkušenosti s těmi dražšími protože vím že se to vyplatí, i když peněz není na zbyt a kor po těch povodních,ale potom co jsem vyzkoušela universum tak to raději nebudu experimentovat s jinými, jsem ráda že mi tenhle na dítě pomohl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.11 22:01

A hlavně nerada kupuji něco v pytly nebo papírové krabici, hned to vyčichne a má to malou trvanlivost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klára Zemanová
15.8.11 18:59

Universum Sensitive

Koupila jsem taky a žádný zázrak v praní se nestal, u nás lépe pere Persil :cry: Druhé balení dnes vezu k mamce, tak jsem zvědavá, jestli ona zaznamená nějaký úspěch. Navíc plínky se nekonali, ani po urgenci na mail. Nevím co si o tom mám myslet, ale jsem dost zklamaná :?:

• Citovat
  • Upravit
16.8.11 07:47

universum sensitive

No mě plenky přišli sice po více jak měsíci ale stěžovat si nemohu, je možné že si třeba nevyplnila v objednacím formuláři vše.
jinak prášek špatný není,ale mají te´d nový jmenuje se bene a peryl, prodává ho také ještě jedna firma ale ti ho nemají v takové kvalitě asi to ani nebude koncentrát, poněvadž jsem si ho koupila a musela jsem ho dát víc do pračky, tak raději zustanu u toho Universu :palec: dcerka je po něm v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
16.8.11 08:33

ahoj tak já prášek koupila vloni v prosinci, plíny jsem je uháněla, přivezli je v březnu 1 balení, další 2 balení už jsem nedostala, už mě nebaví je pořád uhánět. Prášek mi nevyhovuje, nic moc nepere a po vyprání prádlo nevoní :-? , na tmavém prádle jsou fleky od prášku :twisted: Ještě mám asi 15 kg, co s tím budu dělat, to nevím, to zas byl kup 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.14 18:02

Pro Papopy, no s plenkami nemám moc zkušeností, používám hadrové a v prášku od Univers servisu nakupuju už 5 let a peru v jejich výrobcích téměř už na třetí dítě takže stěžovat si nemohu, je možné že máte tvrdou vodu a nebo nedáváš prášek přímo do bubnu, je to lepší pokud tedy nepereš na předpírku, je to lepší kvůli rozpustnosti a nesmí se do toho dávat aviváž kvůli složce perboritan který již obsahuje změkčovadla. Co se týče toho že to nevoní, tak to je právě dobře když je to i pro alergiky astmatiky tak docela vítám že to není agresívní vůně jako u přesilu nebo arielu v těch nemohu ani prát ložní prádlo, to je tak silná esence že mě z toho je zle když v tom spím. Když chci aby to vonělo, dám tam trochu levandulové aviváže, to se i lépe spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí