Pračka nepere

Napsat příspěvek
Velikost písma:
243
4.4.12 19:56
@Jaruna píše:
@molik taky si myslim,ze je to programator,pokud se knoflik netoci.Me to delala jedna pracka,krok dopredu,krok zpet,opravar prisel,rekl,ze programator bude drahy,tak letela z domu.Ale treba tchyne platila za novy programator na Indesitku 800kc,takze nic hrozneho.A pracka je od toho,aby prala,ne? :lol: ,ja treba peru kazdy den nejmin 3 pracky :mrgreen: ,takze si nevycitej,ze jsi ji znicila ty,je to vzdy kus od kusu,nektera vydrzi 15let,jina 5.

tak 800 je v pohodě , ale už i manža mi říkal, že oprava nad 2000 nemá smysl :|
no hold je to věc, která je při dítěti víc než v zápřahu, bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
4.4.12 19:59
@molik píše:
máš pravdu, že vydržela, ale i přesto člověk doufá, že nebude muset koupit novou :-) zrovna jsme se přestěhovali, rekonstruujem a takhle nás překvapí ještě pračka jako další výdaj :cert:
a u vás se to projevovalo stejně?

u nas pracka napustila, za chvili vypustila, zapipala na display se rozsvitilo F 5 a tim to skoncilo. Kdyz to chlap zkusil asi po 10, tak uz jenom napustila, zapipala, na display se rozsvitilo F 5 a nic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
4.4.12 20:02
@ivana-domca píše:
u nas pracka napustila, za chvili vypustila, zapipala na display se rozsvitilo F 5 a tim to skoncilo. Kdyz to chlap zkusil asi po 10, tak uz jenom napustila, zapipala, na display se rozsvitilo F 5 a nic :-(

aha, tak my display nemáme, ale jak jsme to zkoušeli asi 10 krát za sebou , různé programy, tak jednou vyprala, tak jsem doufala, že třeba přestaly fungovat jen nejpoužívanější programy, nebo bude fungovat, když nenastavím ždímání a nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
4.4.12 20:11
@molik píše:
aha, tak my display nemáme, ale jak jsme to zkoušeli asi 10 krát za sebou , různé programy, tak jednou vyprala, tak jsem doufala, že třeba přestaly fungovat jen nejpoužívanější programy, nebo bude fungovat, když nenastavím ždímání a nic

Zkuste se podivat na netu na kolik vyjde programator do vasi pracky. Kdyby to bylo do 1000, tak by se to jeste vyplatilo a pak bych volala opravare, aby potvrdil zavadu. Kdyby stal pres 1000, tak bych se na to vykaslala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
4.4.12 20:27
@ivana-domca píše:
Zkuste se podivat na netu na kolik vyjde programator do vasi pracky. Kdyby to bylo do 1000, tak by se to jeste vyplatilo a pak bych volala opravare, aby potvrdil zavadu. Kdyby stal pres 1000, tak bych se na to vykaslala.

díky ;) no každopádně to potřebuju řešit rychle, prát musíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
4.4.12 20:32

Mluvila jsem o tom s manželem a myslí si jestli není jen špatné čidlo hladiny, když to stále napouští.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
4.4.12 20:35
@anoli30 píše:
Mluvila jsem o tom s manželem a myslí si jestli není jen špatné čidlo hladiny, když to stále napouští.

hm, to zní taky logicky, děkuji :-) manžel je opravář? jen by mě zajímalo, kolik by to mohlo stát, pokud by to bylo ono :-) máme indesit witl 105

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
4.4.12 20:44

Manžel sice není přímo opravář ale je elektrikář a zatím na co sáhnul to opravil. I dvě pračky. Kolik to bude stát to jen odhadem tak kolem 800 čidlo plus práce. Ale pokud by to byl ten programátor tak to bude drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
4.4.12 20:45
@anoli30 píše:
Manžel sice není přímo opravář ale je elektrikář a zatím na co sáhnul to opravil. I dvě pračky. Kolik to bude stát to jen odhadem tak kolem 800 čidlo plus práce. Ale pokud by to byl ten programátor tak to bude drahé.

děkuji :kytka: no co jsem prozatím slyšela, tak programátor 2000 a víc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
4.4.12 20:59

Snad jsme ti alespoň trošku pomohli. Po netu toho bohužel víc nejde. Ale manža se fakt přiklání k tomu čidlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
4.4.12 21:02
@anoli30 píše:
Snad jsme ti alespoň trošku pomohli. Po netu toho bohužel víc nejde. Ale manža se fakt přiklání k tomu čidlu.

děkuji :kytka: zní to logicky, tak snad by to mohlo být spíš tohle, popíšu to opraváři, tak uvidíme co poví, jestli bude mít smysl, aby jezdil a opravoval to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
4.4.12 21:12

Tak to pritel taky myslel, ze by to mohlo byt to cidlo. Bohuzel teda ne a byl to programator, ale mi meli vyhodu displaye, ze to ukazalo primo tu chybu. Nakonec se zjistilo, ze byl vypaleny a novy by stal 2500,– :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
4.4.12 21:18
@ivana-domca píše:
Tak to pritel taky myslel, ze by to mohlo byt to cidlo. Bohuzel teda ne a byl to programator, ale mi meli vyhodu displaye, ze to ukazalo primo tu chybu. Nakonec se zjistilo, ze byl vypaleny a novy by stal 2500,– :-(

v tomhle je display fakt výhoda, člověk hned ví na čem je, řekne chybu a ví se, no kdyžtak budu muset zaplatit výjezd opraváře a uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101751
4.4.12 21:21

Pokud máš to kolečko od programárotu mechanické, tak do něj zkus šťouchnout, zda přeskočí dál a bude pokračovat, my to takhle dělali s naší 30 let starou zanuskou…
PS: nakonec táta nechal programátor vyměnit a pere stále…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
4.4.12 21:24
@j.a.n.i1 píše:
Pokud máš to kolečko od programárotu mechanické, tak do něj zkus šťouchnout, zda přeskočí dál a bude pokračovat, my to takhle dělali s naší 30 let starou zanuskou…
PS: nakonec táta nechal programátor vyměnit a pere stále…
šťouchnout? když do něj strčím, tak si přehodím program ne? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1