Pračka nepere
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Jaruna píše:
@molik taky si myslim,ze je to programator,pokud se knoflik netoci.Me to delala jedna pracka,krok dopredu,krok zpet,opravar prisel,rekl,ze programator bude drahy,tak letela z domu.Ale treba tchyne platila za novy programator na Indesitku 800kc,takze nic hrozneho.A pracka je od toho,aby prala,ne?,ja treba peru kazdy den nejmin 3 pracky
,takze si nevycitej,ze jsi ji znicila ty,je to vzdy kus od kusu,nektera vydrzi 15let,jina 5.
tak 800 je v pohodě , ale už i manža mi říkal, že oprava nad 2000 nemá smysl ![]()
no hold je to věc, která je při dítěti víc než v zápřahu, bohužel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@molik píše:
máš pravdu, že vydržela, ale i přesto člověk doufá, že nebude muset koupit novouzrovna jsme se přestěhovali, rekonstruujem a takhle nás překvapí ještě pračka jako další výdaj
a u vás se to projevovalo stejně?
u nas pracka napustila, za chvili vypustila, zapipala na display se rozsvitilo F 5 a tim to skoncilo. Kdyz to chlap zkusil asi po 10, tak uz jenom napustila, zapipala, na display se rozsvitilo F 5 a nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivana-domca píše:
u nas pracka napustila, za chvili vypustila, zapipala na display se rozsvitilo F 5 a tim to skoncilo. Kdyz to chlap zkusil asi po 10, tak uz jenom napustila, zapipala, na display se rozsvitilo F 5 a nic
aha, tak my display nemáme, ale jak jsme to zkoušeli asi 10 krát za sebou , různé programy, tak jednou vyprala, tak jsem doufala, že třeba přestaly fungovat jen nejpoužívanější programy, nebo bude fungovat, když nenastavím ždímání a nic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@molik píše:
aha, tak my display nemáme, ale jak jsme to zkoušeli asi 10 krát za sebou , různé programy, tak jednou vyprala, tak jsem doufala, že třeba přestaly fungovat jen nejpoužívanější programy, nebo bude fungovat, když nenastavím ždímání a nic
Zkuste se podivat na netu na kolik vyjde programator do vasi pracky. Kdyby to bylo do 1000, tak by se to jeste vyplatilo a pak bych volala opravare, aby potvrdil zavadu. Kdyby stal pres 1000, tak bych se na to vykaslala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivana-domca píše:
Zkuste se podivat na netu na kolik vyjde programator do vasi pracky. Kdyby to bylo do 1000, tak by se to jeste vyplatilo a pak bych volala opravare, aby potvrdil zavadu. Kdyby stal pres 1000, tak bych se na to vykaslala.
díky
no každopádně to potřebuju řešit rychle, prát musíme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mluvila jsem o tom s manželem a myslí si jestli není jen špatné čidlo hladiny, když to stále napouští.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anoli30 píše:
Mluvila jsem o tom s manželem a myslí si jestli není jen špatné čidlo hladiny, když to stále napouští.
hm, to zní taky logicky, děkuji
manžel je opravář? jen by mě zajímalo, kolik by to mohlo stát, pokud by to bylo ono
máme indesit witl 105
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manžel sice není přímo opravář ale je elektrikář a zatím na co sáhnul to opravil. I dvě pračky. Kolik to bude stát to jen odhadem tak kolem 800 čidlo plus práce. Ale pokud by to byl ten programátor tak to bude drahé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anoli30 píše:
Manžel sice není přímo opravář ale je elektrikář a zatím na co sáhnul to opravil. I dvě pračky. Kolik to bude stát to jen odhadem tak kolem 800 čidlo plus práce. Ale pokud by to byl ten programátor tak to bude drahé.
děkuji
no co jsem prozatím slyšela, tak programátor 2000 a víc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Snad jsme ti alespoň trošku pomohli. Po netu toho bohužel víc nejde. Ale manža se fakt přiklání k tomu čidlu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anoli30 píše:
Snad jsme ti alespoň trošku pomohli. Po netu toho bohužel víc nejde. Ale manža se fakt přiklání k tomu čidlu.
děkuji
zní to logicky, tak snad by to mohlo být spíš tohle, popíšu to opraváři, tak uvidíme co poví, jestli bude mít smysl, aby jezdil a opravoval to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to pritel taky myslel, ze by to mohlo byt to cidlo. Bohuzel teda ne a byl to programator, ale mi meli vyhodu displaye, ze to ukazalo primo tu chybu. Nakonec se zjistilo, ze byl vypaleny a novy by stal 2500,– ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivana-domca píše:
Tak to pritel taky myslel, ze by to mohlo byt to cidlo. Bohuzel teda ne a byl to programator, ale mi meli vyhodu displaye, ze to ukazalo primo tu chybu. Nakonec se zjistilo, ze byl vypaleny a novy by stal 2500,–
v tomhle je display fakt výhoda, člověk hned ví na čem je, řekne chybu a ví se, no kdyžtak budu muset zaplatit výjezd opraváře a uvidíme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud máš to kolečko od programárotu mechanické, tak do něj zkus šťouchnout, zda přeskočí dál a bude pokračovat, my to takhle dělali s naší 30 let starou zanuskou…
PS: nakonec táta nechal programátor vyměnit a pere stále…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:šťouchnout? když do něj strčím, tak si přehodím program ne?
Pokud máš to kolečko od programárotu mechanické, tak do něj zkus šťouchnout, zda přeskočí dál a bude pokračovat, my to takhle dělali s naší 30 let starou zanuskou…
PS: nakonec táta nechal programátor vyměnit a pere stále…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit