Sušička Bosch - názory

10937
2.4.12 14:27

Sušička Bosch názory

Ahojky, uvažuji o sušičce Bosch, nebyla by nejlevnější okolo 20.tis. Pro mě je to velká investice. Tak by popravdě chtěla vědět jak to je???? Sráží se vám tam oblečení, musíte dosušovat???? Je pravda, že doma mím tak 95% oblečení co se nesmí sušit v sušičce, tak abych nebyla zklamaná a vše se mi tam nezničilo??? Jak to máte, sledujete symboly??? Sráží se vám tam oblečení??? Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16365
2.4.12 14:34

Nemáme Bosch, ale AEG. Stála ještě o chlup víc a už jí máme něco přes rok, teď nevím přesně a hledat se mi nechce :D
Za pár měsíců to vychytáš. Takže dosušovat většinou nemusím, max. třeba jeden silnější kousek, který se tam připlete.
Na symboly jsem koukala na začátku a teď už vůbec. Nezničilo se mi tam nikdy nic, ve smyslu sražení. Jednou jedinkrát se mi tam rozpárala synova čepice, ale byla šitá samodoma, takže zřejmě nějaké zvláštní nitě, jinak nikdy problém nebyl :palec: Kromě funkčního prádla tam narvu všechno a pohoda…Bez ní už si to nedokážu představit, stejně jako všichni kdo ji mají :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
2.4.12 14:39

Právě mě to mooooc láme, mám ji slíbenou, sice máme zahradu, ale bydlíme blízko kafilerky, tak to tu prostě někdy smrdí, jěště k tomu za barákem máme vinice, dnes jsem prala a zrovna pálili venku. :evil:
Nevím nechtěla bych dosušovat kvanta, nechtěla bych aby se moje „oblíbené“ oblečení srazilo. když hledám články, tak mi tu vylízá jen o srážení oblečení. :think:
Já prostě nevím, přeci jen to není tisícovka, co by vyletěla komínem. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
2.4.12 14:46

https://www.emimino.cz/…radla-54195/

hele počti si tady, to jsem zakládala, když jsme jí měli chvilku a pokud si dobře vzpomínám psaly tam i holky, co měli Bosche…tyhle „drahé“ sušičky jsou vážně kvalitní, takže srážení bych se opravdu nebála. Už nevím, ale tuším, že tam snad ani nebyl nikdo nespokojený :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
2.4.12 14:46

ahoj, já sušičku bosch mám, mám tu s tepelným čerpadlem a je skvělá. nedosušuju většinou nic. Jen vyjímečně, třeba nějakou tlustou mikinu. Dávám tam skoro, všechno nějak už etikety neřeším, jen ty fakt „umělé“ věci tam nedávám a zatím se mi nic nesrazilo. většinou používám jen dva programy, jeden na mix prádla, netřídím bavlnu a umělé a druhý na bavlnu( ručníky, ložní prádlo) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
2.4.12 15:24

Ahoj, tak my máme ten nejvyšší model od Bosche - taky jsem se na ní načekala :) a musím říct, že jsem za ní fakt ráda. Musím teda říct, že mám pocit, že možná se trochu prádlo sráží - takový ty obyč trika nebo moje, holčičí, kde je bavlna a třeba 3-5 % lycry nebo elastanu, ale já to pak vždycky při vyndavání natáhnu a je to ok. Navíc, u těch obyč triček nedokážu říct, jestli je to „sražený“ nebo to jen neztratilo praním tvar :nevim: , každopádně, umělé a takové ty flaušové věci, co jsou hned suché, tak teprve uklidím do skříně. Jednou se mi totiž stalo, že manželovi třička byli cítit jakoby zatuchlinou… Ale každopádně bych ji už za nic na světě nedala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
2.4.12 15:46

Myslím, že srazit se může prádlo v každé sušičce, ať je sebekvalitnější. Je potřeba vychytat dobrý program. Měla jsem Bosch a velká spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
2.4.12 16:35

Máme Boschku, je super, před tím jsme měli levnější, musela jsem dosušovat a tak… Boschka vysuší všechno, věci se nesráží (až na jedno tričko, ale to už bylo opravdu staré :-) ), má nízkou spotřebu, snadno se ovládá, dávám tam vše kromě vlny a kůže atd. Na vlnu je tam sice program, ale abych zapínala sušičku kvůli 2 svetříkům, to je radši usuším na radiátoru. Za mě palec nahoru a investice jsme nelitovali ani jednou, ačkoliv to pro nás taky bylo hodně. :potlesk:
Kdybys chtěla podrobnosti, klidně napiš SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
2.4.12 17:02

A srazeni se neboj. Neni to jako kdyz to srazis v pracce. Kdyz se ti neco srazi, tak staci znovu vyprat a uz nedat do susicky a mas zpet puvodni velikost. Me puvodni susicka zkracovala treba teplaky. Ted mam AEG a ta to nedela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
2.4.12 17:13

Všem moc děkuji za názory, jsem rozhodnuta na 90% do ní jít. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
2.4.12 17:51

Mám taky Boschku s tepelným čerpadlem a je super. Nedosušovala jsem nikdy nic a ani se mi zatím nic nesrazilo. Na cedulky moc nehledím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
24.4.12 22:24

Holky,
taky uvažuju o Boschce, jen se chci zeptat, zda máte někdo zkušenost s umístěním na pračku - zda potřebuji něco navíc dokoupit..? a dále pak, zda prádlo ze sušky rovnou skládáte nebo šupnete do prádeláku, sednete k telce a pak teprve složíte?:)díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
30.4.12 17:39

Máme sušičku na pračce, existujou mezikusy, my jsme tam dali polystyren, kterým byly spotřebiče obalené a v pohodě. Prádlo ihned skládám, dokud je horké nebo teplé, když mi vychladne, musím žehlit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
asb
11.12.12 03:08

..

Dobry vecer, mnela bych strasne velkou prosbu. Zitra mi ma dorazit susicka bosch a po predeslem precteni rad a diskuzi je vsude psano, ze je nesrozumitelny navod a clovek si sam musi vychytat programy, aby predesel zmuchlanemu a vlhkemu obleceni..muzu se zeptat jak presne susicku pouzivate? Moc dekuji za odpoved Dominika

• Citovat
  • Upravit
2
10.11.14 09:37

Dobrý den, prosím o radu. Máme novou sušičku Bosch s tepelným čerpadlem a prádlo na program „suché do skříně“ je úplně vlhké a musí se dosušovat. Opravář tvrdí, že je to normální, že je to v pořádku. Máte prádlo suché nebo taky vlhké? Děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí