Zásobníkem na prášek teče pěna
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
zásobníkem na prášek teče pěna
mám takový problém,ze kterého už jsem přímo zoufalá,jedná se o pračku,při praní v určité fázi mi vytéká zásobníkem na prací prostředek pěna ven z pračky,pracího gelu dávám dle doporučení,pračku nepřeplňuji prádlem,dělá mi to,když peru plínky,jinak ne,neřešili jste někdo stejný problém?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nikdy se mi to nestalo, ale gelu dávám rozhodně méně než je doporučení, nevím jakou máš na gel nádobu, ale já mám takovou tu baňatou od Arielu a dávám tak 1cm po dně a bohatě to stačí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě to taky udělalo a jak jsem vytáhla ten šuplíček-zásobník, tak jsem zjistila, že je tam trochu zanesený, tak možná proto.A potom mi to dělá, když dám více sypkého prášku, ten dávám jen na bílé na 60st.
- Citovat
- Upravit
už jsem ten šuplíček čistila,ale zkusím to zase,sypkej moc nepoužívám,spíš gelovej,nemám baňatou odměrku,ale odměřuju víčkem,zkusím dávku ještě snížit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mi to vyteklo, pokud jsem nechala přepážku v nádržce dole, tak jak tam píšou na té přepážce, že když dáváš prášek, tak ji zvednout nahoru a když gel, tak že ji dát dolů a že i tak ten gel proteče do pračky.. No jenže neproteče, začne se akorát hromadit pěna v zásobníku, která následně přeteče ven.. Takže já tu přepážku dolů už vůbec nedávám a pak je to v pohodě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aha,tak to na to musím mrknout,máme novou pračku,předtím jsem měla horem plněnou,díky za cennou radu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My tedy máme v návodu uvedeno, že gel se do zásobníku vůbec nemá dávat, ale v dávkovači přímo do bubnu, to by mohl být důvod tvého problému.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky se mi to občas stane, ale jen u sypkýho prášku, který používám fakt vyjímečně… slyšela jsem i názor že je to přeplněností pračky, máme pračku na pět kilo, jí nabuším, ale je fakt, že mokrý prádlo je pak těžší,…tak nevím co myslíte??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak já ho budu lejt přímo do bubnu,uvidíme,snažím se pračku nepřeplňovat,ale kdoví,kolik to váží,když je prádlo mokrý,rozhodně ho předem nevážím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mě to vždycky udělá,když peru gumové podložky do koupelny a na záchod,nevím,jestli to může být tím,ale dělá mi to jen u tohoto.ta guma prášek napění jako jar,a valí a valí ven.mazec.ale fakt jen u takového
- Citovat
- Upravit