Pračka ničí prádlo
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pračka Beko, Typ pračky: WMY 61283 CS PTLB2
Já mám s pračkou beko problém. Vydržela 5 let. A už je asi po ní. Taktéž jsem na beko nedala dopustit. Pračka prala super a myčka beko myje pěkně. Ale myčku jsme měli pokaženou po 3 letech (ta byla opravena díky prodloužené záruce). S pračkou už se loučím. U beka je špatné pokud se vyskytne problém. Náhradní díly se dodávají z Turecka, takže pokud není váš náhradní díl k dostání v ČR a musí se objednat, může to trvat i půl roku. Na naši 5 let starou pračku se už náhradní díly nevyrábí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Duna74
Dobrý den, čtu příspěvek až dnes, pračka je na 8 kg… A nepomohlo bohužel nic, odírá a žmolkatí prádlo vesele dál
Např. program pára je vhodný leda tak na ručníky, z bavlněných triček udělá chlupatou deku ![]()
Na německém FB značky AEG a např. na německém Amazonu jsem našla podobné negativní recenze, škoda že mě nenapadlo podívat se dříve… Rozhodně bych tuhle pračku už znovu nekoupila. Nejraději bych koupila jinou, ale zároveň mám strach, aby nebyl výsledek stejný nebo ještě horší… Kéž by se brzy rozbila ![]()
S LG bohužel neporadím, asi možná záleží i model od modelu… Podle mě je asi nejlepší obejít známé a zjistit kdo má novou pračku a je s ní spokojený a přesně ten stejný typ koupit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit