Pračka Philco
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Pračka Philco
Ahoj děvčátka, omlouvám se za tento, s prominutím, debilní dotaz…ale u nevím,kde bych hledala a scháněla…Naše pračka vypověděla službu a sehnali jsme zatím náhradní PHILCO LA 103 RX, ale bohužel nemáme návod a na netu jsem ho nikde nenašla…a jaksi je tato pračka na mě nějaká složitější a má trošku jiné programy než všechny ostatní…Prosím,jestli někdo máte tuhle pračku nebo aspoň třeba jinej tip, ozvěte se…prosím prosím…Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dobrý večer,
sháněl jsem návod na pračku Philco LA 103 RX a nemohl jsem jej nikde najít. Všiml jsem si zde Vašeho staršího příspěvku,ve kterém jste také sháněla manuál. Chtěl bych se zeptat, jestli se Vám ho podařilo sehnat? Moc by se mi hodil.
Děkuji za odpověď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím,
chci se zeptat jestli jste sehnala návod na tu pračku PHILCO…dostali jsme jí bez návodu. Díky za odpověď ))) Vilda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@williamici píše:
Zdravím,
chci se zeptat jestli jste sehnala návod na tu pračku PHILCO…dostali jsme jí bez návodu. Díky za odpověď ))) Vilda
Dle zákona je každý prodejce POVINNEN dodat český manuál ke každému výrobku a Vy máte plné právo žádat o nápravu! Pokud jste ji koupila v této době, okamžitě bombardujte prodejce, je povinnen Vám návod sehnat.
(Jinak PHILCO dnes obecně jako značka není to, co bývala před 10ti lety)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pračka Philco
Ahoj má někdo pračku Philco PLD 126 D QTL teď se mi stalo že při odstřeďování mi teče voda úplně dole jak jsou ty dvířka ne moc ale měla jsem mokro na zemi čím to může být
- načítám...
- Citovat
- Zmínit