Jak prát s pračkou s vrchním plněním

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3142
29.7.25 18:05
@sušenka 10 píše: Více

tady máš návod, přečti si ho
tablety jsou na praní… fajn, ale je to zbytečně moc pracího prostředku, na vyprání stačí méně než polovina doporučovaného množství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
29.7.25 19:37

Prášek jde do dvojky, jednička je jen pro předpírku, kytička je aviváž. Vpravo mas programy ve směru hodinových ručiček- na bavlnu dle zvolené teploty, na syntetiku, na jemne prádlo, ty „kosile“ jsou takové bezne denní ne moc špinavé prádlo. Vlevo je rychloprogram, vlna a „ruční prani“ a samostatne máchání a odstřeďování. Jestli ti to nepere ani na 60, bude asi chyba v pracce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25191
29.7.25 20:33

Já běžná jen lehce zpocená trička-šaty-trenky, ale klidně i ručníky, peru jen na rychlé programy na 40C, používám z podobné nabídky asi 3 volby a úplně to stačí, ložní na bavlnu na 60, dle obrázků lze přece dovodit, oč jde ;) už máš nahoře i návod, stejně si člověk oblíbí jen pár programů a na ty pak pere.. taky mám s horním plněním a aviváž se umí trochu vylít z té „kytičky“, ovšem vřele nedoporučuju ji lít na prádlo do bubnu, zvláště třeba modrou, nechalo mi to nevypratelné fleky na tričkách, kam jsem to lila… nejlepší jsou kapsle vše v jednom, že se už nemusí dávat ani aviváž, ani prášek ;) žádná věda, pračka patří k mým top-kámošům, u nás se pere skoro denně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí