Jak prát s pračkou s vrchním plněním

29.7.25 15:24

Pracka s vrchním dvířky

Dobry den, nove jsem se prestehovala a je tam pracka s vrchnim plnenim, neumim s ni. U rodicu byla takova novejsi. Poradite mi prosim. Prikladam fotku. Kam co dat, jaky prostredky pouzit a vysvetlit jak prat a na co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5926
29.7.25 15:29

Mám tu samou, hodíš tam prádlo do přihrádky po levé straně nasypeš prášek já teda do bubnu házím tablety.Na zbytek nevidím máš otočenou fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.25 15:49

@mamule42 jsou ty tablety lepsi? A hazite jenom tablety nebo davate jeste neco. Popripade prosim, na jaky program zapinate pracku treba bile a cerne pradlo. A nevite kde je program na vyždímaní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65235
29.7.25 15:58
@mamule42 píše: Více

Mám ted pračku, kde nejsou násypky na dvířkách, ale nad bubnem. A koukala jsem na pračky typu, co je na ted na fotce. Nevylívá se ti třeba aviváž, když dáš ty dvířka dolů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.25 16:01

@vokishka ano vzdycky se to vyliva. A prave mi to spinave pradlo zistane i tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5926
29.7.25 16:33
@vokishka píše: Více

Aviváž nepoužívám, dávám prádlo do sušičky, a údajně se kvůli tomu aviváž dávat nemá. Abych řekla pravdu jak zaklapnu dekl tak už nic nezkoumám :lol: Ale do bubnu hážu kapsle nebo gel, tam sypu jen prášek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5926
29.7.25 16:35
@sušenka 10 píše: Více

Hele vyfoť to tak aby fotka nebyla vzhůru nohama, já ti poradím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.25 16:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65235
29.7.25 16:40

Nenajdeš návod na netu? Zkus si zadat přesnou značku a typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5926
29.7.25 16:46

Tak to se omlouvám ale teď jsem to šla porovnat s mojí pračkou a mám lehce odlišný displej. Řídila bych se teplotou, jestli to chceš na 40 nebo 60,není to tam napsaný? Jinak ždímání se nenastavuje to při nastavení projede celý cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
745
29.7.25 17:01

Mně to přijde podle těch symbolů celkem srozumitelné. Odstředění bych otočila na symbol odstředění a čekala, jestli splní mé přání :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80113
29.7.25 17:20

Navolis si jaké chceš přání, ty symboly jsou jasné. A nahoreby ti mělo asi kliknout, co všechno ten program obsahuje. Ždímání je samostatné, když bys třeba něco vymachala jenom ve vaně a chtěla vyždímat. Aspoň si to takto myslím. Měla jsem jinou pračku, ale ty symboly byly stejně. Používám gel a liju rovnou do bubnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
29.7.25 17:37

Samostatné ždímání tam je, to je všude stejně. Měla jsem vždycky pračku s vrchním plněním, nemám na jinou místo. Třídění, teplota, gel nebo prášek nemá na druh pračky žádný vliv, to jak jsi zvyklá v té staré, proč by to mělo být jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.25 17:39

@alun-ka protoze byla jina 😃 😃 dam tam prasek zapnu to na 60 nebo 40 stupnu a kdyz to dopere tak to pradlo je porad spinave 😃 😃 proto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65235
29.7.25 17:49

a zkoušela jsi na tu pračku sáhnout v průběhu, jestli hřeje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí