Jak prát s pračkou s vrchním plněním
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pracka s vrchním dvířky
Dobry den, nove jsem se prestehovala a je tam pracka s vrchnim plnenim, neumim s ni. U rodicu byla takova novejsi. Poradite mi prosim. Prikladam fotku. Kam co dat, jaky prostredky pouzit a vysvetlit jak prat a na co.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám tu samou, hodíš tam prádlo do přihrádky po levé straně nasypeš prášek já teda do bubnu házím tablety.Na zbytek nevidím máš otočenou fotku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamule42 jsou ty tablety lepsi? A hazite jenom tablety nebo davate jeste neco. Popripade prosim, na jaky program zapinate pracku treba bile a cerne pradlo. A nevite kde je program na vyždímaní?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamule42 píše: Více
Mám ted pračku, kde nejsou násypky na dvířkách, ale nad bubnem. A koukala jsem na pračky typu, co je na ted na fotce. Nevylívá se ti třeba aviváž, když dáš ty dvířka dolů?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka ano vzdycky se to vyliva. A prave mi to spinave pradlo zistane i tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše: Více
Aviváž nepoužívám, dávám prádlo do sušičky, a údajně se kvůli tomu aviváž dávat nemá. Abych řekla pravdu jak zaklapnu dekl tak už nic nezkoumám
Ale do bubnu hážu kapsle nebo gel, tam sypu jen prášek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sušenka 10 píše: Více
Hele vyfoť to tak aby fotka nebyla vzhůru nohama, já ti poradím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to se omlouvám ale teď jsem to šla porovnat s mojí pračkou a mám lehce odlišný displej. Řídila bych se teplotou, jestli to chceš na 40 nebo 60,není to tam napsaný? Jinak ždímání se nenastavuje to při nastavení projede celý cyklus.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně to přijde podle těch symbolů celkem srozumitelné. Odstředění bych otočila na symbol odstředění a čekala, jestli splní mé přání
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Navolis si jaké chceš přání, ty symboly jsou jasné. A nahoreby ti mělo asi kliknout, co všechno ten program obsahuje. Ždímání je samostatné, když bys třeba něco vymachala jenom ve vaně a chtěla vyždímat. Aspoň si to takto myslím. Měla jsem jinou pračku, ale ty symboly byly stejně. Používám gel a liju rovnou do bubnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Samostatné ždímání tam je, to je všude stejně. Měla jsem vždycky pračku s vrchním plněním, nemám na jinou místo. Třídění, teplota, gel nebo prášek nemá na druh pračky žádný vliv, to jak jsi zvyklá v té staré, proč by to mělo být jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alun-ka protoze byla jina 😃 😃 dam tam prasek zapnu to na 60 nebo 40 stupnu a kdyz to dopere tak to pradlo je porad spinave 😃 😃 proto
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a zkoušela jsi na tu pračku sáhnout v průběhu, jestli hřeje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit