Pračka Samsung - zkušenosti

355
17.5.14 09:16

Pračka Samsung

Dobrý den,

máte někdo zkušenosti s pračkou Samsung? Potřebujem pračku s hloubkou do 45cm a za rozumnou cenu, koukala jsem ne Heuréce a dost si chválí konkrétně tuto:
http://pracky.heureka.cz/…specifikace/#text.

Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Silwinka87
17.5.14 09:25

Mám ji něco přes měsíc a jsem totálně spokojená. Jediné co mi vadí je, když peru malé, tak se občas zachytne ponožka za tou těsnící gumou.je tam totiž dost velká mezera, mezi bubnem a tou těsnící gumou. Přesto bych neměbila. Malému se líbí jak pěkně hraje :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
355
17.5.14 09:36
@Silwinka87 píše:
Mám ji něco přes měsíc a jsem totálně spokojená. Jediné co mi vadí je, když peru malé, tak se občas zachytne ponožka za tou těsnící gumou.je tam totiž dost velká mezera, mezi bubnem a tou těsnící gumou. Přesto bych neměbila. Malému se líbí jak pěkně hraje :mrgreen:

Děkuji :-) četla jsem na ni jen dobré recenze, jen nemám vůbec zkušenosti se Samsungem ale myslím si, že i když bych koupila vyhlášenou značku tak se může něco porouchat když je vadný kus. A chtěla byh se zeptat ta technologoe Eco Bubble jde použít u všech programů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
17.5.14 09:44

Tak presne tuhle mam 14 dni a jsem s ni spokojena. Jinak samsung je dobra znacka i v dtestu ji chvali i kdyz tam testuji ty sirsi. Jedine co mi chybi je nejaky program pod hodinu to jsem mela na stare prácce. Tady ta ma 15
minutovy, ale nevim jak dobre to za 15 minut vypere, jeste jsem to nezkousela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
17.5.14 10:41
@Kry5t0fek píše:
Děkuji :-) četla jsem na ni jen dobré recenze, jen nemám vůbec zkušenosti se Samsungem ale myslím si, že i když bych koupila vyhlášenou značku tak se může něco porouchat když je vadný kus. A chtěla byh se zeptat ta technologoe Eco Bubble jde použít u všech programů?

U všech ne, je tam samostatný program na praní eco bubble..jinak určitě doporučuji :lol:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
17.5.14 10:45
@kikina11 píše:
Tak presne tuhle mam 14 dni a jsem s ni spokojena. Jinak samsung je dobra znacka i v dtestu ji chvali i kdyz tam testuji ty sirsi. Jedine co mi chybi je nejaky pronejrychlejších programů.Jiné značky nejdou pod hodinu a půl.. to jsem mela na stare prácce. Tady ta ma 15
minutovy, ale nevim jak dobre to za 15 minut vypere, jeste jsem to nezkousela.

Já už v tom 15 min. Programu prala, ale ne nic špinavého, pere to jen na 30 stupňů, nejspíš to není program na extra špinavé prádlo ale spíš jen na rychlé přeprání.
ale jinak samsung má jedny z nejrychlejších programů. jiné značky nejdou pod hodinu a půl..

• Citovat
  • Upravit
2653
17.5.14 10:48

@Silwinka87 me prave svagrova rikala, ze kdyz dala na ten 15 minutovy program zpocena trika, ze ji prislo, ze i po vyprani smrdely tak nevim. No uvidim az vyzkousim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
17.5.14 10:50
@kikina11 píše:
@Silwinka87 me prave svagrova rikala, ze kdyz dala na ten 15 minutovy program zpocena trika, ze ji prislo, ze i po vyprani smrdely tak nevim. No uvidim az vyzkousim.

Jo? Tak to se mi teda nestalo :think: Ono to chce vážně vyzkoušet, ale já v tom programu peru nošené věci, které nejsou špinavé a v pohodě. Možná dává švagrová málo prášku třeba :mrgreen: Néé, jako fakt nevím, já s tím mám zkušenost dobrou..

• Citovat
  • Upravit
2653
17.5.14 11:06

@Silwinka87 tak ona ma teda jinou pracku. Ja to vyzkousim a uvidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
17.5.14 11:57
@kikina11 píše:
@Silwinka87 tak ona ma teda jinou pracku. Ja to vyzkousim a uvidim