Pračka špiní prádlo
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
pračka špiní prádlo
Ahoj, nevíte čím by to mohlo být, že už po několikáté po vyprání mám na prádle fleky, takové jako do žluta. Mám pračku LG, dávala jsem tam i program na čištění bubnu a stále to dělá fleky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@lumi1 píše:
Ahoj, nevíte čím by to mohlo být, že už po několikáté po vyprání mám na prádle fleky, takové jako do žluta. Mám pračku LG, dávala jsem tam i program na čištění bubnu a stále to dělá fleky…
ZKOUŠELA JSI K TOMU PROGRAMU na čištění bubnu vložit calgon
, také mi pračka dělala fleky, jednou jsem dala na prázdno program na projetí s calgonem, a od té doby dávám ke každému praní calgon a fleky mi už mi to nedělá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tumpach Calgon jsem ještě nezkoušela, při tom čištění bubnu jsem přidala ocet, ten dávám do každého praní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne to dělal jeden druh dětského olejicku - měla jsem to na rucnicich, dětských věcech a plenkách. Nemůže to byt neco podobného?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tichošlápek To si nemyslím, nic takového nepoužívám. Mám to na prádle už minimálně tak po páté po sobě co jsem prala, je to na světlým i tmavým prádle ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne to robila aviváž, konkrétne Silan Aromatherapy. Myslela som si, že to robí práčka, pretože sme v tom čase kúpili novú.
Skús použiť nejaký prostriedok na fľaky a opäť vyprať.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám taky LG a nikdy se mi nic takového nestalo. Když používám program na čistění, přidávám Calgon. Jinak ocet taky dávám ke každému praní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně se tohle stalo nedávno. Nebyly to tedy žluté fleky, ale nahnědlé, béžové. Mám taky LG. Nikdy předtím se mi to nestalo, pračka šlape spolehlivě jak hodinky už 7 let, ale jednoho krásného dne jsem z toho tahala úplně flekaté prádlo. Hlavně na bílých tričkách to byla bomba. Prohnala jsem ji čističem a dobrý. Od té doby je klid.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aviváž nepoužívám, dávám jen ten ocet. U staré pračky se mi to nikdy nestalo, tahle pračka je rok stará. Včera jsem dávala čištění bubnu s octem a nepomohlo to, tak zkusím ještě ten calgon. Jinak jsem četla že by to mohlo být vadný ložisko a že by to spinila vazelína, ale to se mi moc nezdá, že už by bylo v háji ložisko, když pračka má rok. A pračku nepretezuju, dávám tam spíš min prádla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně dělala pračka takové oranžové/ béžové skvrny a nakonec to bylo zásobníkem prášku. Zkus se podívat tam (i ze spodu). ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyskúšaj teda Calgon a ako Ti radí Magaly skontroluj aj zásobník.
Oper nejakú bielu handričku, ak budú fľaky, zavolaj servis.
Môže to byť aj tým ložiskom /semering, t. j. tesnenie pri ložisku/, ktoré prepúšťa tú vazelínu. Čítala som, že toto sú časté závady v záruke.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lumi1 a cistis po každým praní tu těsnící gumu? Někdo to třeba nedělá a ty usazeniny pak můžou spinit prádlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak už nevím, jak ještě víc mám pračku vyčistit, třikrát už jsem dávala program na čištění bubnu a jednou jen na 95stupňů, dvakrát s čističem na pračku a dvakrát s octem a pračka stále špiní prádlo
Guma je čistá, zásobník čistý, už vážně nevím odkud to může špinit… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lumi1, to je naozaj nepríjemné.
Skús sa obrátiť na servis, či to predsa len nebude ten semering.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj tak mě to dela taky mám zničené věci pro malou ponožky povlečení teď bundu! Nechápu už jsem dost vytočena. Pračka je stará rok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit