Pračka špiní prádlo

27
16.8.17 16:39

pračka špiní prádlo

Ahoj, nevíte čím by to mohlo být, že už po několikáté po vyprání mám na prádle fleky, takové jako do žluta. Mám pračku LG, dávala jsem tam i program na čištění bubnu a stále to dělá fleky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
16.8.17 16:41
@lumi1 píše:
Ahoj, nevíte čím by to mohlo být, že už po několikáté po vyprání mám na prádle fleky, takové jako do žluta. Mám pračku LG, dávala jsem tam i program na čištění bubnu a stále to dělá fleky…

ZKOUŠELA JSI K TOMU PROGRAMU na čištění bubnu vložit calgon :), také mi pračka dělala fleky, jednou jsem dala na prázdno program na projetí s calgonem, a od té doby dávám ke každému praní calgon a fleky mi už mi to nedělá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
16.8.17 16:49

@tumpach Calgon jsem ještě nezkoušela, při tom čištění bubnu jsem přidala ocet, ten dávám do každého praní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
16.8.17 16:51

Mne to dělal jeden druh dětského olejicku - měla jsem to na rucnicich, dětských věcech a plenkách. Nemůže to byt neco podobného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
16.8.17 17:00

@Tichošlápek To si nemyslím, nic takového nepoužívám. Mám to na prádle už minimálně tak po páté po sobě co jsem prala, je to na světlým i tmavým prádle :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5777
16.8.17 17:02

Mne to robila aviváž, konkrétne Silan Aromatherapy. Myslela som si, že to robí práčka, pretože sme v tom čase kúpili novú.
Skús použiť nejaký prostriedok na fľaky a opäť vyprať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3511
16.8.17 17:12

Mám taky LG a nikdy se mi nic takového nestalo. Když používám program na čistění, přidávám Calgon. Jinak ocet taky dávám ke každému praní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
16.8.17 17:36

Mně se tohle stalo nedávno. Nebyly to tedy žluté fleky, ale nahnědlé, béžové. Mám taky LG. Nikdy předtím se mi to nestalo, pračka šlape spolehlivě jak hodinky už 7 let, ale jednoho krásného dne jsem z toho tahala úplně flekaté prádlo. Hlavně na bílých tričkách to byla bomba. Prohnala jsem ji čističem a dobrý. Od té doby je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
16.8.17 18:23

Aviváž nepoužívám, dávám jen ten ocet. U staré pračky se mi to nikdy nestalo, tahle pračka je rok stará. Včera jsem dávala čištění bubnu s octem a nepomohlo to, tak zkusím ještě ten calgon. Jinak jsem četla že by to mohlo být vadný ložisko a že by to spinila vazelína, ale to se mi moc nezdá, že už by bylo v háji ložisko, když pračka má rok. A pračku nepretezuju, dávám tam spíš min prádla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
16.8.17 18:49

Mně dělala pračka takové oranžové/ béžové skvrny a nakonec to bylo zásobníkem prášku. Zkus se podívat tam (i ze spodu). ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5777
16.8.17 19:27

Vyskúšaj teda Calgon a ako Ti radí Magaly skontroluj aj zásobník.
Oper nejakú bielu handričku, ak budú fľaky, zavolaj servis.

Môže to byť aj tým ložiskom /semering, t. j. tesnenie pri ložisku/, ktoré prepúšťa tú vazelínu. Čítala som, že toto sú časté závady v záruke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
16.8.17 19:37

@lumi1 a cistis po každým praní tu těsnící gumu? Někdo to třeba nedělá a ty usazeniny pak můžou spinit prádlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
13.9.17 18:01

Tak už nevím, jak ještě víc mám pračku vyčistit, třikrát už jsem dávala program na čištění bubnu a jednou jen na 95stupňů, dvakrát s čističem na pračku a dvakrát s octem a pračka stále špiní prádlo :,( Guma je čistá, zásobník čistý, už vážně nevím odkud to může špinit… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5777
13.9.17 19:11

@lumi1, to je naozaj nepríjemné.
Skús sa obrátiť na servis, či to predsa len nebude ten semering.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.2.18 14:36

Ahoj tak mě to dela taky mám zničené věci pro malou ponožky povlečení teď bundu! Nechápu už jsem dost vytočena. Pračka je stará rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí