Praha 14 školky

14046
12.8.11 09:24

Praha 14 školky

ahoj
včera jsme se tu bavili o školkách a já bych ráda věděla, jak je to na praze 14, jestli má cenu jít na zápis, i když vím, že je nevezmou (prostě, aby nás odmítli a v dalším roce byla větší šance), jak vlastně vybírat, kam se hlásit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
570
12.8.11 13:27

Ehm, vnutím se ti i sem, z naší zkušenosti vyplývá, že šance na přijetí se rozhodně nezvyšuje, když jeden rok s tříletým dítětem ušetříš školce administrativu… Oni o tobě ani další rok nevědí, že jste minulý rok existovali… Jediné, jak dostat dítě v těhle přecpaných lokalitách do školky, je vyhovovat všem kritériím anebo poskytnout finanční dar.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
12.8.11 17:32

ty jo, fakt chtěj prachy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
28.5.12 12:57

AHOJ, TENTO PŘÍSPĚVEK JE STARÝ ROK, ZAJÍMALO BY MĚ, JAK TO VYPADÁ SE ZAPISY TEĎ, PRAHA 14 JESTLI MÁTE NĚKDO NYNĚJŠÍ ZKUŠENOSTI.. DÍKY MOC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
28.5.12 13:46

Mám.Mě řekla ředitelka že mi ho ´jspíše nevezmou protože mají stop stav a ať to skusím příští rok,že to už by mi ho vzít měla protože je předškolák :evil:

• Citovat
  • Upravit
14046
4.9.12 20:29

TAk jak to vypadá letos? a jaké školky jsou ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
5.9.12 18:28
@jizvíková píše:
TAk jak to vypadá letos? a jaké školky jsou ok

hmm by mě taky zajímalo
soukromá stjí 6tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
11.9.12 19:47

Tak nějaké info??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.12 11:02

Ahoj Holky, mám třletou mateřskou a synkovi budou tři roky až 12.12.2013.Přemyšlela jsem že přejdu na nový systém a syna dám už příští rok do školky, protože mě šéf uhání abych už nastoupila normálně do práce. Což by se mi taky líbilo. Volala jsem na MŠ Štolmířská a tam mi jen řekli ať si příjdeme v březnu 2013 na zápis ale myslím že moc velké šance nemáme, když nebudou ty tři roky :(.Zná někdo z vás tuhle školku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
13.9.12 11:09
@sestrickaklara píše:
Ahoj Holky, mám třletou mateřskou a synkovi budou tři roky až 12.12.2013.Přemyšlela jsem že přejdu na nový systém a syna dám už příští rok do školky, protože mě šéf uhání abych už nastoupila normálně do práce. Což by se mi taky líbilo. Volala jsem na MŠ Štolmířská a tam mi jen řekli ať si příjdeme v březnu 2013 na zápis ale myslím že moc velké šance nemáme, když nebudou ty tři roky :(.Zná někdo z vás tuhle školku?

praha 14 má ve stanovách děti od 3 let k datu 31.8.. jinak se da udelit vyjimka, ale vetsinou jen, kdyz tam ma sourozence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.12 11:11

Hmmm, tak to máme smůlu. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101647
4.2.13 15:23

Oživuji diskuzi :-) zajímají mě zkušenosti těch, kdo už dítka ve školkách máte… kterou doporučíte či naopak ne? Zajímá mě celá Praha 14, stejně musím autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Navstevniceopet
4.2.13 16:14

Mám super zkušenost se školkou Šestajovická v Hloubětíně - chodily tam obě dcery, ta mladší tedy letos končí… Výborné učitelky, pro děti by se přetrhly, ale zase jsou dostatečně důsledné. Jsou velmi chápavé i co se týká „složitějších“ dětí. Spousta akcí pro děti, hodně výtvarničení, bazén za rohem (chodí každý týden se školkou plavat), výlety a naprosto dokonalá školka v přírodě.

• Citovat
  • Upravit
14046
11.8.13 11:31

Ahoj holky
jak je to se stravným na Paculově? když vím, že nebudou 2 dny v týdnu kluci chodit, nahlásím a peníze se vrací-převádějí či jak to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1815
18.2.17 06:04

Jak je to se spadovosti MŠ na Praze 14 zakladky jsou podle ulic je to tak i se školkou?
Mohu dát přihlášku do více školek případně?
Nějaký tip na školku kam lze donést vlastní stravu? Díky moc za reakce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin