Praha 8 sáňkování

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
66779
5.1.16 22:30

@NekoNeko
Pod Dablicakem je tehle. Sice to neni zadnej velkej sesup, ale jede to v pohode :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
5.1.16 22:32

@NekoNeko
manžel vzkazuje, že z Kobyliského náměstí směr Nemocnice Bulovka je prej kopec slušnej. ;-) ( když jel domu, bylo na něm bílo. ;-) )
Obzlášť na letních gumách to prý pěkně klouzalo. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
6.1.16 07:58

@Brontik :mrgreen: jo ten by šel.

@NekoNeko tak jsi měla zadat parametry minimálního sklonu a délky :D. Moje děti jsou tedy rády za cokoliv, když už ani na těch horách není skoro žádný sníh :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
6.1.16 17:15
@NekoNeko píše:
Eh, tak to by musel bý šestinásobný, aby se tomu dalo říkat kopec. :-D Tohle není ani zákopová schovka, kterou jsme hráli. :-D :-D :-D
Já jsem „vidlák“, takže moje měřítka jsou jiná, než u Pražáků. :-D Ale sklon to má dobrý. ;-)

Ty v Praze asi nejsi dlouho, co? Já pochazím od Jizerek a když jsem se sem přistěhovala, tak jsem kroutila hlavou nad tím, na čem zdejší děti sáňkují. Dneska vyháním děti na sníh, jakmile je na trávě vidět bílé místo a manžela tahám z postele, aby to stihl, než sníh roztaje. A když jsme u našich a je tam málo sněhu, býváme na svahu kolikrát i sami :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.