Praha ubytováni
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Praha ubytováni
Pražačky a Pražáci, hledám na sobotní noc přespání pro člena rodiny, holčina 20 let. Nemáte někdo jakykoliv tip na ubytování, tak aby se tam nebala a nestalo to majlant? V Praze bude v sobotu asi navečer a v neděli brzy ráno by odcházela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Motel One, Na Poříčí, Praha 1. Ale nevím, jak je definovaný ten,,majlant." Je to prostě za normální pražskou cenu (akt. 71 Eur/noc)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A cirkve mivaji fajn ubytka https://www.levneubytovani.net/…ha/cirkevni/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už i hotely stojí pár korun. např. hotel pyramida nebo se koukni na slevomat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Odkud je vlastně Zdenda? Ten by dvacetiletou slečnu ubytoval zadarmo
… vlastně on žije na ubytovně, tak nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Comfort Hotel Prague City, Praha 10, kousek od metra, nebo dál, a&o Prague Rhea, levný, dobrý.
Nebo zkuste airbnb.
- Citovat
- Upravit
@jahodacervena píše:
Pražačky a Pražáci, hledám na sobotní noc přespání pro člena rodiny, holčina 20 let. Nemáte někdo jakykoliv tip na ubytování, tak aby se tam nebala a nestalo to majlant? V Praze bude v sobotu asi navečer a v neděli brzy ráno by odcházela.
Ať si normálně zapne booking a tam si najde v pohodě svoji čtvrť i cenovou hladinu.
Společný pokoj pro ženy sežene okolo pětistovky.
Samostatný pak od 700 korun. Někde dokonce i se snídaní v ceně. Což je divně levný, uznávám. Čím blíž k centru, tím se cena zvyšuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono je hlavně důležité, kam se z toho ubytování potřebuje v neděli brzo ráno dostat. Bez toho se radit nedá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Premek_Orac no tak píšou tady kolem 700,–, ne 1700,– to musí být nějaký super hotel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lutern Reagoval jsem, mezi prvními a psal jsem, že záleží, jak je definovaný ten,,majlant." 71 eur za noc na bezpečném místě, ve velmi dobrém hotelu, na křížení metra v dochozí vzdálenosti na autobusový terminál na Florenci i Hlavní a Masarykovo žel. nádraží mi nepřijde jako špatný tip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit