Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Třebíčačky prosím poraďte k jakému mám jít praktickému lékaři v Třebíči… je to bída, jeden starší, jak druhý. Hronza nebere a měla jsem nadřeknutou Šmardovou, ale už několikátým člověkem jsem byla odrazena.
Moc děkuji.
@avm3 jo tak Šmardovou taky nedoporučuju, já u ní jsem a když k ní mám jít, tak opravdu jen v nejnutnějším případě
Zkus Jitku Charouskovou na poliklinice Hájek, u tý je manžel a chválí si ji, nejspíš k ní taky budu přecházet. ![]()
Ahoj, chodím k Benkový. Čekací doba je tam tak tři hodiny, klidně i dýl, s důchodcama si tam vykládá po hodinách… Dá se tam teda objednat, ale pokud se ráno probudíš s problémem, tak si to tam odsedíš. Ale jako doktorka je dobrá, neřeší vše jen antibiotikama, hodně věcí pozná jen z řeči podle problémů co jí řekneš a vzhledu, fakt je dobrá. Tátu bolely nohy (lýtka) - spousty doktorů by ho koplo do p*dele, protože žádnej jinej problém neměl a už mu je přes padesát, takže by mu řekli, že je to normál. Jí se to nezdálo, poslala ho na hematologii a nakonec mu zjistili leukémii… Ona mu řekla, že to bylo první co ji napadlo… Já s exémem lítala ke kožnímu skoro rok a nemohla jsem se toho zbavit, jí jsem to ukázala, napsala mi mast a za tři dny bylo po problému. Za sebe můžu fakt doporučit. Až na to sezení v čekárně celý den ![]()
@Kamila Jakub Děkuji moc, už jsem volala té Charouskové.
Jinak na tu čekací dobu jsem zvyklá, moje bývalá dělala to samé - aby měla plno a vypadalo to, že pracuje
Jen léčit tak neuměla.
Ale moc děkuji
@Meganie Tak jsem jí volala, smála se, že pochází ze stejného města a zněla sympaticky, tak uvidím.
@avm3 tak snad jsem ti poradila dobře, ale chlap si ji fakt chválí, že je hodná a že se opravdu zajímá, co má dotyčný za problém ![]()
@avm3
Já jsem v Brtnici u Skály
Nejlepší doktor, ještě jsem ho neviděla a myslím, že ani neuvidím ![]()
Ale mohly byste mi poradit, až dořešíte ty praktický, tak já bych potřebovala pomoci s výběrem dětskýho ![]()
@RadkaCh Tak to jo, já hledám někoho schopnýho
Za mě můžu doporučit Jabůrkovou - je u Kuchňky. Je dobrá, slušná, rozumná. A myslím, že není potrefená farmaceutickýma obchodníkama.
@avm3 No abych pravdu řekla, tak já mám zkušenost se 4 praktickými lékaři. První byla moje obvoďačka tam, kde jsem bydlela, další byl závoďák, další již zmíněný Skála ještě znám jednu, to je obvoďačka mojí babičky a švagra. A všichni čtyři stojí za h…o.
No ty vlastně můj postoj k očkování máš, takže ta vaše v tom vyhovuje, jo?
@RadkaCh Je teď nevím, ale Jabůrková od nepovinného spíš zrazuje. Ale Priorix dala hned v 15 měsících a to mě mrzí, nestihla jsem to s ní nějak probrat ![]()
Oživuji diskuzi…Holky bydlím v Třebíči chvilku a hledám praktického lékaře/lékařku někoho kdo vás vyslechne a nemusíte se bát k němu jít
a je schopný
.. a gynekoložku…Prosím poraďte..děkuji mockrát
…
@daaty píše:
Oživuji diskuzi…Holky bydlím v Třebíči chvilku a hledám praktického lékaře/lékařku někoho kdo vás vyslechne a nemusíte se bát k němu jíta je schopný
.. a gynekoložku…Prosím poraďte..děkuji mockrát
…
Zase já
Na gyndu chodím do centrum péče o ženu k paní doktorce Kopřivové. Je milá a velice pečlivá. Jako machr je braný pan doktor Janíček. Mě ale paní doktorka sedla víc.