Praní potahu na pohovku+sušička

416
19.12.13 10:00

Praní potahu na pohovku+sušička

Ahojky, mám takový zvláštní dotaz. Máme pohovku z Ikea s odnímatelným potahem. Už několikrát jsem ho normálně hodila do pračky a bez ničivých následků vyprala. Teď bych to tak ráda udělala opět, ale v tomhle počasí mi neuschne, takže uvažuji o sušičce :think:. Co myslíte? Přežije to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68971
19.12.13 10:05

A ma na sobe nejakou znacku k udrzbe? Ja teda do susicky nacpu temer vse, ale zas s vedomim, ze to tricko kdyztak ozelim (jeste se nic nesrazilo), ale teda shanet novy potah na sedacku par dni pred Vanocema by se mi fakt nechtelo :) Je-li na tom ale symbol, ze do susicky muze, v klidu bych ho tam dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
19.12.13 10:12

@Peťule1013 no, ja prala i potahy, ktere se prat nesměly a v pohodě, takže bych sušičku riskla asi taky - nějaký šetrnější program. Zaleží na složení. Pokud je to kombinace materialu bude to větši risk, než třeba jen čistě bavlněný.
Co maš za potah?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.13 10:20

Bez problémů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
19.12.13 10:21

Susim, ale doporucuju nesusit uplne do sucha, pak se to hur oblika a je to vic zmuchlany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
19.12.13 10:26

No značky tam jsou. Nesmí se ani prát v pračce, ani sušit, ale jak říkám z pračky vždycky úplně v poho…A už fakt potřebuje. Syn si do něj pravidelně otírá špinavý ruce a dcera ho nemálokrát poblinkala, vždy to otřu hadrem, ale stejně je hnusnej :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
19.12.13 10:35

@Peťule1013 Máme taky potah z Ikey, ten Beddinge. Taky na sobě nemá žádnou značku, ale sušičku přežil v pohodě

• Citovat
  • Upravit
416
19.12.13 10:52

Tak děkuju za rady! Jdu do toho ;) Pak napíšu, jestli budem na Vánoce sedět na holé matraci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný