Prášek vs. gel vs. tablety
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Jůlinka T. píše:
@Panídokonalá No jo, ale jak získat prášek odjinud?
u nás je třeba na FB skupina, kdy paní odsud vozí věci z Rakouska
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@omites Nejsem na FB a ani nebudu.Ale třeba je někdo ze známých..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tlapička píše:
@omites Můžupoprosit o nazev skupiny, nebo o odkaz? Děkuji
Já jsem z Jižní Moravy. A kdysi jsem tam byla přidaná a vystoupila jsem z ní, že mi to na nic není. Až teď jsem se dozvěděla, že to k něčemu přece jenom je ![]()
Můžu to ale zkusit zjistit od svých přátel na FB, ti tam taky byli. Mám to zjistit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda kupuju český prášky, Batole a Excel a spokojenost
když je víc špíny tak prášek, kdysi mi vysvětlovala teta, že prášek obsahuje víc něčeho co líp ničí špínu než gel, ale co je na tom pravdy nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K9Girl píše:
Já teda kupuju český prášky, Batole a Excel a spokojenostkdyž je víc špíny tak prášek, kdysi mi vysvětlovala teta, že prášek obsahuje víc něčeho co líp ničí špínu než gel, ale co je na tom pravdy nevím
to říkali a v těch nějakách testech, že do prášku se nacpe víc těch čistících látek. Gel je omezený tím, že se to v tom musí rozpustit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tlapička píše:
@omites Kdž budeš taaaak hodná…děkuji
Tak stačilo jenom hodit dotaz a už mám odpověď
https://www.facebook.com/…31429067213/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji, že jste mi po přečení této diskuze sundaly moje „růžové brýle“. Doteď jsem netušila, že např. Persil je rozdílné kvality u nás a v Rakousku
Noo, mám se teda ještě co učit - co se domácnosti týče. Takže díky ženy, jdu pročítat testy kvality pracích prášků, gelů, tablet…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, jsem ráda, že Vás můj názor tak pobavil / vícero citací
/ jezdím si pro prášky do Rakouska - 1× za 3-4 měsíce na velký nákup a jsem max. spokojená.
Zakladatelko měj se a věz, že Persil není jako Persil
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@omites píše:
Tak stačilo jenom hodit dotaz a už mám odpověď
https://www.facebook.com/…31429067213/
Děkuji Ti moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a jaké prášky kupujete v tom DMku? Začala jsem od nich kupovat víc věcí ( talety do myčky, čistící prostředky) a jsem moc spokojená tak bych ráda vyzkoušela i ty prášky. díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mišela1 píše:
Holky a jaké prášky kupujete v tom DMku? Začala jsem od nich kupovat víc věcí ( talety do myčky, čistící prostředky) a jsem moc spokojená tak bych ráda vyzkoušela i ty prášky. díky
Tu jejich značku - Denk mit. Tablety do myčky jiné ani nekupuju…za tu cenu nemají konkurenci v tabletách ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit