Prášek vs. gel vs. tablety
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Prášek vs. gel vs. tablety
Nazdarek holky, co pouzívate na praní a jak vám to pere? přemyšlím jaký rozdíl je mezi práškem gelem a tabletama do pračky… co dobře pere?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nejradši mám Ariel, používala jsem sypký ale teď jsem přešla na tekutý a naprostá spokojenost, po sypkém mi někdy zůstávala zrníčka prášku v prádle. Ale souhlasím s příspěvkem výše, nechávám si vozit Ariel z Rakouska a je to úplně něco jiného, vypere líp a přijde mi, že i víc voní. S tabletami nemám zkušenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyzkoušela jsem vše. Teď mám tekutý Ariel a nádherně voní a i vypere.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, už roky používáme jenom a jenom gel. Prášek mě prádlo nikdy dobře nevypral ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Babička je maniak a nakupuje prášky v akci. Takže peru práškem, který dostanu. Někde jsem četla, že gel zasírá pračku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Používám gel, jelikož mi občas prášek zůstal třeba na černém prádle..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Navli píše:
Nic z ČR a pak je to už jedno. Používám vše.
když otčím jezdil do nemecka tak mi vozil ale zasoby nejak došli a ja nemám čím prát… ale jinak naprosty souhlas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Peru většinou v prášku. Gel používám na svetry apod. Když dostanu gelové kapsle, tak je taky spotřebuju. Pokud vám zůstávají zrníčka prášku na prádle, tak buď máte moc tvrdou vodu nebo příliš plníte pračku
Jo a ještě k praní přidávám nějákou sodu na změkčení vody, ale ne pokaždé, spíš jak si vzpomenu. Stojí 500g asi 20,– a mají v každé drogerii. Doporučil mi opravář praček, když jsem se ho ptala na Calgon, jestli opravdu změkčuje vodu.
- Citovat
- Upravit
Prášek vypere lépe než gel. Nechávám si vozit prášek i aviváž od společnosti Fliper. Měla jsem gel, ale ten stal totálně za kulový. Měla jsem GEL Ariel. Ten ušel, ale nezdálo se m to nijak vyprané jako po prášku. Pka jsem zkusila gel jménem WANSHOW nevím presne jak s eto píše. Prádlo to krásně vypralo a i vonělo, že jsem ani aviváž nedávala. No tak jsme pak přešla n aprášek, protože Gel mi prostě i tak nepřišel až tak pratelný. Prášek ještě hledám. Fliper má dobré prášky, ale jestli mohu poradit tak ŽLUTOU AVIVÁŽ Z FLIPERU JE UŽASNÁ KRÁSNĚ VONÍ A STRAŠNĚ DLOUHO Mám pěti litrové baleni za 250 korun a nádhera. Na to už nedám dopustit. Jen ještě hledám ten prášek se kterým budu spokojena. Persil a Ariel jsou nechutně drahé. A Bonux mi nechává prášek na prádle, i když jej nedám velké množství. Tak s tím práškem važně nevím, taky čekám na rady. A z ciziny si nemám možnost sehnat prášek a ty co prodávají na mimibazaru i s poštovným to vyjde stejně draze jako ty v Česku ty drahé prášky.
- Citovat
- Upravit
Už léta peru jen v gelu. Od prášku jsem měla dost zanešenou pračku. Přijde mi, že i líp pere. Kupuju většinou Persil. Teď jsem ale v akci narazila na Palmex a taky jsem spokojená.
- Citovat
- Upravit
Peru jen v gelu, máma mi ho kupuje v německu. Stejná značka, kvalita nesrovnatelná…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit