Prasklina na intimním místě (??)

Anonymní
27.11.23 06:47

Prasklina na intimním místě (??)

Dobrý den, už půl roku mám jisté gynekologické potíže. Každý měsíc, cca týden po menstruaci se mi tam dole nad klitorisem sama od sebe udělá malá prasklinka. Strašně to svědí, chvílemi i pálí a je to celkem nepříjemné. Nejdřív jsem to přisuzovala vaginální mykóze, mazala se mastičkou na mykózu a dávala vaginální tablety (vše volně prodejné). Před třemi měsíci jsem s tím byla ma gynekologii, protože mi to tenkrát prasklo směrem nahoru, přes stydký pahorek. Bylo to dost bolestivé, mazala jsem Hemagelem, ale nepomáhalo. Na gynekologii mi lékařka po vyšetření poradila, že mám používat pěnu Gynexid a v případě další praskliny krém Cicatridina. Vše používám, ale není to moc lepší. Prasklinu mám prakticky mimo menstruaci pořád, kvůli ní samozřejmě téměř žádný intimní život. Žádný „zvláštní“ výtok nemám, cyklus pravidelný, žádný zápach. :nevim: Na gynekologii jsem samozřejmě objednaná. Máte některá z vás s tímto zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15098
27.11.23 06:50
@Anonymní píše:
Dobrý den, už půl roku mám jisté gynekologické potíže. Každý měsíc, cca týden po menstruaci se mi tam dole nad klitorisem sama od sebe udělá malá prasklinka. Strašně to svědí, chvílemi i pálí a je to celkem nepříjemné. Nejdřív jsem to přisuzovala vaginální mykóze, mazala se mastičkou na mykózu a dávala vaginální tablety (vše volně prodejné). Před třemi měsíci jsem s tím byla ma gynekologii, protože mi to tenkrát prasklo směrem nahoru, přes stydký pahorek. Bylo to dost bolestivé, mazala jsem Hemagelem, ale nepomáhalo. Na gynekologii mi lékařka po vyšetření poradila, že mám používat pěnu Gynexid a v případě další praskliny krém Cicatridina. Vše používám, ale není to moc lepší. Prasklinu mám prakticky mimo menstruaci pořád, kvůli ní samozřejmě téměř žádný intimní život. Žádný „zvláštní“ výtok nemám, cyklus pravidelný, žádný zápach. :nevim: Na gynekologii jsem samozřejmě objednaná. Máte některá z vás s tímto zkušenost?

Nebereš nějaké léky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.11.23 07:20
@boball píše:
Nebereš nějaké léky?

Prave ze ne. Ani antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15162
27.11.23 07:22

Ať se preleci i partner.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5243
27.11.23 07:36

U me tyhle prasklinky znacily kvasinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1949
27.11.23 07:40

Jdi na kožní, to vypadá na lichen, doufám, že to dobře píšu udělaji tě z toho biopsii a hned budeš mít jasno v nejhorší fázi kortikody a potom promazávat, ale musí tě to někdo diagnostikovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
27.11.23 08:35

To bude nějaká mykoza, kvasinky..pozor na silonové prádlo, pak se v tom člověk potí a je to hned, partner ať se taky přeléčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24706
28.11.23 19:57

Mykóza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2261
29.11.23 16:22

Lichen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
12.2.24 20:04

Dobrý den, mám stejné problémy. Co jste prosím zjistila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí