Prasklinky a svědění zadečku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
542
20.5.14 14:08

Prasklinky a svědění zadečku

Ahojky, syna svědí zadeček, často si tam dloubá prstíkem a dnes jsem se dívala a má v řitním otvůrku prasklinky a má to tam takové obnažené. Po kakání jsem utřela do toáleťáku trošinku krve. Co na To? Co pomáhá? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15410
20.5.14 14:12

Mohly by to být roupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
20.5.14 14:17

Můžu se zeptat, co to je?
@ivašot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
20.5.14 14:18

@santape
Na prasklinky mast Infadolan, koupele v odvaru z dubové kůry, pokud v něm vydrží sedět. Jinak mýt jenom čistou vodou, pak namazat a nepoužívat papír.
Pokud by se to horšilo, pak lékař.

• Citovat
  • Upravit
27247
20.5.14 14:19

@santape roup dětský je parazit, ale to by si poznala podlě červíků v hovínku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
20.5.14 14:21
@santape píše:
Můžu se zeptat, co to je?
@ivašot.
červi, paraziti, cizopasnici… pogoogli. Prasklinky muzou byt po zacpe, v nich kvasinky a svedet ho to, pak postup, co psala @Menora
Roupi lochtaji a svedi to a treba si to rozskrabal do krve. Postupy jine - vyhledej na netu plus doktor. Zvysena hygiena cele domacnosti. Nejlepe odcervit vsechny v domacnosti. Bezny jev u deti, neni za co se stydet.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
20.5.14 14:22
@lleennttiillkkaa píše:
@santape roup dětský je parazit, ale to by si poznala podlě červíků v hovínku

to by ho musela prohlizet. Obcas jsou schovani… cetla jsem na netu, ze nekomu rikala detska, ze vylezou az treba po 2 hodinach :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
20.5.14 14:23

@lleennttiillkkaa aha, tak to jsem se dívala a žádné červíky jsem neviděla, jedině že by byli nějak mikro, až tak jsem to nezkoumala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
20.5.14 14:24

@AniNevim no vida, já je vždycky viděla na první pohled, ale spíš bych to viděla na zácpu, popraskání, zahojení, rozškrábání a tak pořád dokola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
20.5.14 14:24

@AniNevim jako necaht hovínko 2 hodiny a pak na něj kouknout? fuj, fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
20.5.14 14:26
@santape píše:
@lleennttiillkkaa aha, tak to jsem se dívala a žádné červíky jsem neviděla, jedině že by byli nějak mikro, až tak jsem to nezkoumala.

jinak jsem si všimla, že hovínka má dost velké na ten jeho otvůrek (to je teda debata… :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15410
20.5.14 14:26

Hlavně prý vylézají v noci, na stolici by měly být viděl ale taky nemusí. Jinak, jak psaly výše, není to žádná ostuda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
20.5.14 14:30

Roupy nemusi byt videt, ja bych asi dite odcervila, postup a pripravek doporuci lekar, po stolici opatrne utirat vlhcenym ubrouskem nebo omyt vodou a namazat overenym kremem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
20.5.14 14:46
@santape píše:
@AniNevim jako necaht hovínko 2 hodiny a pak na něj kouknout? fuj, fuj

Nebo pokud mas rozumneho pediatra, at udela stery a rozbor stolice.
Myt ruce, strihat nehty nakratko a casto, mydlit i pod nehty, nenechat sahat na zadek, vynechat sladke (to jim chutna). Spodni pradlo zehlit. Plus samozrejme lekarske preparaty na odcerveni. Pokud mate domaci mazlicky, odcervit je i s vami.
Jak psala @ivašot. vylezaji v noci. Takze pokud se uprostred noci podivas na okoli konecniku, mela bys je objevit.

Dale zkusit „zmekcit“ stolici regulaci potravy. Vice pit, ovesnou kasi, svestkovou, pomerancovou stavu atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
20.5.14 14:50
@AniNevim píše:
Nebo pokud mas rozumneho pediatra, at udela stery a rozbor stolice.
Myt ruce, strihat nehty nakratko a casto, mydlit i pod nehty, nenechat sahat na zadek, vynechat sladke (to jim chutna). Spodni pradlo zehlit. Plus samozrejme lekarske preparaty na odcerveni. Pokud mate domaci mazlicky, odcervit je i s vami.
Jak psala @ivašot. vylezaji v noci. Takze pokud se uprostred noci podivas na okoli konecniku, mela bys je objevit.Dale zkusit „zmekcit“ stolici regulaci potravy. Vice pit, ovesnou kasi, svestkovou, pomerancovou stavu atd.

a ještě bych vynechala aviváž na spodní prádlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+