Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
@stinga Ne všichni se chtějí léčit „moderně“ někdo spíše dává na rady co se využívaly dříve. Nemusíte radit pojud opravdu neporadíte. Jen jsem se zeptala.. Takže tady nikdo neveďtě nějaké konflikty.
Co je tohle za nesmysl? Máslo se proboha snad nikdy na nic takového nemohlo dávat, to by snad nikoho ani nenapadlo…a Oriflame „zázračný“ kelímek se chemický driják, u kterého je zázrak když neuškodí i zdravé pleti. Plete si asi přírodní lečbu s úplným bludem.
Ale pravda vám přijde zlá a arogantní, tak to je těžké.
Radu jsem vám psala taky, ale asi prostě spíš chcete slyšet nějaký další nesmysl, co na sebe napatlat a mít to ještě horší.
Hlavně zachovejte anonymitu, ten prasklý koutek je fakt citlivé téma…
@vulpes Nevím proč tu děláte nějaké rozbroje. Tomu produktu se proste rika zazracny kelimek (ja to nevymyslela, no a). Koukala jsem na ruzne rady na internetu a psalo se, ze se ma koutek promastit- tak jsem tam dala ten kelimek(jakoby jelenni luj) a pak psali i maslo tak jsem ho zkusila. Nemusite znat vsechny rady na to… Jen pisu co jsem se dozvedela a tak jsem to zkusila. Kazdy nekdy udela chyby, je to lidske. Tak prosim klid a zadne dalsi rozbroje. Prijemny vecer ![]()
@Anonymní píše:
@vulpes Nevím proč tu děláte nějaké rozbroje. Tomu produktu se proste rika zazracny kelimek (ja to nevymyslela, no a). Koukala jsem na ruzne rady na internetu a psalo se, ze se ma koutek promastit- tak jsem tam dala ten kelimek(jakoby jelenni luj) a pak psali i maslo tak jsem ho zkusila. Nemusite znat vsechny rady na to… Jen pisu co jsem se dozvedela a tak jsem to zkusila. Kazdy nekdy udela chyby, je to lidske. Tak prosim klid a zadne dalsi rozbroje. Prijemny vecer
Jaké rozbroje?
ženo, nelejte už! ![]()
@Anonymní píše:
@vulpes je mi vás líto..
však má být proč, mně alkohol už dávno došel, tak tu vaší ufňukanou pózu musím dávat za střízliva ![]()
Pokud je to prasklý koutek, hodně pomáhá obyčejný jelení lůj. Klidně silnou vrstvu. Hezky to zahojí
… Opar by v koutku hodně bolel a ekzém nebo nějakou vyrážku bys poznala. Myslím takovou která vyžaduje lékaře… ![]()
@stinga píše:
vulpes není arogantní, jen vyjádřila mínění, že když zdravotní problém matláš nesmyslama, které nemůžou pomoci, místo abys do té lékárny šla, tak je to hloupé - a měla pravdu, buď to chceš léčit nebo ne
a máslo jako léčebná kúra - tak to jsem teda ještě neslyšela
Známá si myslel léčí rýmu. Už teda 2 týdny určitě a pořád ji to nezabralo.
![]()
@Baruunečka píše:
Pokud je to prasklý koutek, hodně pomáhá obyčejný jelení lůj. Klidně silnou vrstvu. Hezky to zahojí… Opar by v koutku hodně bolel a ekzém nebo nějakou vyrážku bys poznala. Myslím takovou která vyžaduje lékaře…
Jenomže pokud to jsou kvasinky, tak promazávání nepomůže. Pokud se mýlím, ať mě někdo opravi. Už bylo dříve napsáni, co pomůže na prasklý koutek a kvasinky. U mě to vypadalo jako opar a bylo to z prasklého koutku. Opar to nebyl.
Měla jsem to nedávno, nepomohl ani vit. B, dokonce se mi zevnitř v puse udělal i aft. Přikládám to nošení těch čínských jednorázových roušek. Nakonec jsem vzala z lékárničky Bactroban, to je atb mast a do 3 dnů to bylo pryč. Jenže ten je na předpis. Být tebou, zavolej své lékařce, at´ti pošle recept na nějakou mast, to bude fakt nějaká plísen´.
Někdy jsou ty mastičky z lékárny potřeba, skoč si pro Herpesin-je na opary zabírá určo i na koutky…já když mažu čímkoliv jiným je to ještě horší
@Meleys píše:
Někdy jsou ty mastičky z lékárny potřeba, skoč si pro Herpesin-je na opary zabírá určo i na koutky…já když mažu čímkoliv jiným je to ještě horší
Na praskly koutek a ještě s kvasinkami mi Herpesin vůbec nepomohl.
@Sára 1 píše:
Na praskly koutek a ještě s kvasinkami mi Herpesin vůbec nepomohl.
Přesně, mě taky nepomohl, až když jsem to namazala tím Fungicidinem, tak se to uzdravilo.