Práva nájemníka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.7.17 23:39

@zoy Ano me to vytocilo bohuzel. Osobne mam sebevedomi ve vysokych vysinach a presto me tahle urazka cloveka ktereho mam rada srazila na zem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.7.17 23:42

@lauraka Takze byste tez soudila cloveka podle fotky na obcance bez osobniho setkani.Ted jsou samozrejme radi ze vi jaka pani je a zjistili to vcas. Prvni dojem je sice dulezity ale osobni a ani ten neni vzdy spravny

• Citovat
  • Upravit
4062
27.7.17 23:43
@Anonymní píše:
@Kassy Jezisi vy jste trochu natvrdla Cetla jste jeji neil? mozna ji vazne vadi jeho datum narozeni. Kdybych toho cloveka neznala jiste. Jelikoz vim ze urcite nebyl nikdy trestany je to cech bile barvy pleti, slusny clovek s rodinou opravdu jsem si jista ze co ji vadi je vzhled.Neni to holt Brad Pitt. Dekuji za nazor uz me nebavi se dohadovat kdyz sem pletete veci ktery s tim stoprocentne nesouvisi. Dobrou noc

Buďte tak laskavá a přestaňte mě bezcharakterně soudit podle pár písmenek na internetu, ano? Chápu, že Vás majitelka naštvala. Člověka obvykle u druhých nejvíc štvou věci, kterých se sám dopouští :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.17 23:54

Pronajimam byt a kdyz mi je zajemce nesympaticky a proste se mi nezda, tak s nim smlouvu neuzavru, nevim, co je na tom spatneho. Jestli je majitelka starsi, ma prorizlou hubu a takt je ji cizi, tak to napsala, jak to napsala no. Mavla bych nad tim rukou a pomyslela si neco o protivne babe.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.7.17 23:57

@Kassy Obvykle jak jste rekla. Koukam ze jsem tu asi jediny clovek co brani nekoho kdo za svuj vzhled nemuze. Najednou jsem bezcharakterni ja jak jinak :potlesk: Budu vsem drzet palce at vas neco podobneho nikdy nepotka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.17 00:00
@Anonymní píše:
Pronajimam byt a kdyz mi je zajemce nesympaticky a proste se mi nezda, tak s nim smlouvu neuzavru, nevim, co je na tom spatneho. Jestli je majitelka starsi, ma prorizlou hubu a takt je ji cizi, tak to napsala, jak to napsala no. Mavla bych nad tim rukou a pomyslela si neco o protivne babe.

Dekuji za nazor spatne je soudit lidi podle vzhledu dokud je neznate osobne. Jinak mate pravdu

• Citovat
  • Upravit
1776
28.7.17 00:11

Tak dojem je dojem co si budem povídat, snažím se člověka poznat podle chování ne podle vzhledu, ale starši pani to má prostě asi jinak. Jinak já pronajímám byt a po posledním nájemníkovi(ač vypadal sympaticky)jsem natolik znechucena z chovani najemniku ze na pronajimani prdim.Jak to neni jejich majetek chovaji se jako prasata… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
28.7.17 05:41
@Anonymní píše:
Dekuji za nazor spatne je soudit lidi podle vzhledu dokud je neznate osobne. Jinak mate pravdu

Taktéž pronajímám a lidi, který si nastěhuju do svýho bytu, si vybírám. Sice teda na základě osobního kontaktu, ale i vzhled tu svoji roli hraje. Třeba kuřáci a podobní mají smůlu už jenom od prvního pohledu a fakt je, že mě vůbec netrápí nějaká křivda a jejich právo na kouření. Prostě si vybírám a hotovo, stejně jako když mi na byt zavolá nějaký ‚spoluobčan‘ - může být sebeslušnější, ale ne. A ano, je to předsudek a čistě můj ‚problém‘, ale hlavně PRÁVO pronajmout SVOJI nemovitost tomu, kdo mi nějakým způsobem sedí. A taky mu neřeknu na plnou hubu proč má smůlu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
28.7.17 08:33

Ono to třeba nebylo jen kvůli vzhledu, pokud měla okopirovanou občanku, mohla si ho vykoupit, ono stačí pokud narazila na nějaké fotky kde byl označen a podobně, nebo i mohla přijít diky tomu na něco co vy nevíte…A i kdyby soudila podle vzhledu, je to sice povrchní, ale je to její barák a její věc, navíc když by ho nejspíš potkavala když tam bydlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
28.7.17 09:02
@Anonymní píše:
@Hanka1 nevim co tim myslite ale husy jsme spolu nepasly jestli dovolite.Pisu tu ze me zajima nazor lidi na takovehle bezcharakterni chovani a vy patrite evidentne k lidem ze kterych mi je na bliti dekuji za nazor

Dobrý den,

Vyvarujte se prosím napadání v diskuzi. Děkuji, Karolína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
28.7.17 09:39
@Anonymní píše:
@Kassy Nn,pani bytna co pronajala.To urcite neni pani je o dost starsi rocnik a podle jeji reakce slo vyhradne o jeho vzhled. Chapu ze muze prvni dojem hodne udelat ale soudit podle fotky jeste na obcance a urazet lidi ze pro druhe nejsou dost pekni?

Ted si mi to nandala ty anonymni hrdinko, kdyz uz chces mermomoci urazet tak se laskave odtajni a pis pod svym nickem!

Znovu ti opakuji, zrejme nejsi schopna to pibrat, i kdyz ti to pise vice lidi: Muj dum - moje pravidla - ja si rozhodnu, komu svuj majetek, byt za uplatu, sverim! Kapišto?!

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
28.7.17 09:40
@admin píše:
Dobrý den,Vyvarujte se prosím napadání v diskuzi. Děkuji, Karolína

Dekuji, ani jsem nestihla docist, myslim ze tady by stacilo hrdinou anonymni odtajnit.

• Citovat
  • Upravit
20855
28.7.17 17:11
@Anonymní píše:
@Hanka1 nevim co tim myslite ale husy jsme spolu nepasly jestli dovolite.Pisu tu ze me zajima nazor lidi na takovehle bezcharakterni chovani a vy patrite evidentne k lidem ze kterych mi je na*** dekuji za nazoredit admin - odstraněn vulgarismus

Dobrý den,
vyvarujte se prosím napadání v diskuzi.

Děkuji, Karolína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
28.7.17 18:39
@admin píše:
Dobrý den,
vyvarujte se prosím napadání v diskuzi.Děkuji, Karolína

Proč ji neodtajnite, kdyz ocividne porusuje pravidla a napada ostatnidiskutujici? Diky za odpoved :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
30.7.17 21:21

@Hanka1 @Nowuka2
Dobrý den,

podle mého názoru se jedná o citlivé téma. I přes napadání v diskuzi nemusím uživatelku odtajňovat. Mohlo by to vyvolat více škody než užitku.

Hezký večer a děkuji vám za pochopení, Karolína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1