Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den.
Mam otazku dne 24.9 mi bylo vyjmuto telisko Jaydess nizkohormonalni s tim že mi bylo receno ze jsem okamžitě plodna. MS skoncilo 22.9. A my od soboty jsme meli 3× nechraneny sex. Tak se chci zeptat jaka je pravděpodobnost otehotneni
Je fajn ze viš kllikrat jste měli nechráněný sex. Pokud vam je do osmadcaceti let a za předpokladu ze jste zcela zdraví, tak za předpokladu, ze je spravný údaj, že to může trvat až rok i zcela zdravým mladym lidem, tak já ti to spočítám počkej. Je to přesně 8. 33333^ % není tač. ![]()
@Ella865305 to kolikrát jsme ho meli je uplne jedno… ja se ptala na neco jineho…tvá reakce je uplne hloupá a blba
@Eleanorek píše: Více
Vždyť má pravdu. Chtěla jsi pravděpodobnost tak ti si spočítala rovnou na procenta. Co vic si přát.
Chtěla jsem napsat na blbou otázku blba odpověď, ale ta odpověď neni úplně blbá.
@JancaS84 a jak z tich procent mam usoudit ze je pravděpodobnost ze budu nebo ne
@Eleanorek píše: Více
No k tem procentum a vasemu spravnemu usudku chybi to nejdulezitejsi… vysledky spermiogramu pod kristalovou kouli na kterou musi dopadat svetlo mecice v uplnku ![]()
Druha moznost je cekat…
Taky neni zac dekovat ![]()
Pokud nevíš jak fungují procenta, rada vysvětlím. Šance 8 procent znamená, že pokud by souložilo 100 teoretických zdravych parů bez ochrany 3× v plodné dny, tzn. Presne takovych parů jako jste vy, tak 8 z tech párů otehotní a dalsí si musi pockat. Pricemz v uvaze vychazim z toho, ze zdravým mladým párům se do roka podaríotehotnet vsem. Jinak to nejsou zdrave mladé páry. Což nás privadí k základní otazce. Kolik vam je? Máte spermiogram, mas pravidelný menzes, ovulaci, kouris, pijes, mas nadvahu, a co partner?