Prázdný gestační vaček v 6tt

14
7.6.22 09:42

Prázdný gestačni vaček v 6tt

Zdravím dneska jsem měla první ultrazvuk po úspěšné iui
Dle poslední ms bych měla byt v 6tt ale na ultrazvuku byl jen prázdný gestačni vaček může se tam ještě něco objevit nebo mam počítat už ze ZT? Ma někdo podobnou zkušenost že se objevilo až později jsem ztoho hotová už to bude čtvrté ZT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14313
7.6.22 10:04

@Meliss7 A lékař ti řekl co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.6.22 10:16

@Annabela11 nabral mi krev na hcg a za týden kontrola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
7.6.22 10:50

@Meliss7 kolik si přesně? Prvni tehu na podzim sem měla v 6tt prazdny gs a v 8tt taky..nakonec v 9tt revize.
Po dvou MS sem znova otěhotněla a sem nyní v 16tt. Šla sem na první kontrolu v 6tt konkrétně v 5+4 a zase prazdny gs bez zloutkoveho a hcg 14 0000 atd… měla sem přijít za týden a bylo tam embryo i se srdickem :srdce: nyní zatím vše bez problémů :dance: takže bych rekla, že šance opravdu je :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.6.22 10:59

@Snazilkakacka snad to bude i u mě takhle…měla bych být v 6tt ale když jsem se ptala dr tak řekla že to ještě nejde vyměřit ale že na úplném začátku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
7.6.22 11:00

@Meliss7 tak ono se to počítá od poslední MS, ale pokud si v 6tt tak šance ještě je, roste to fakt rychle.. klidně za dva dny už to tam být může, takže klid a myslet pozitivně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.22 11:54

Kvuli krvaceni jsem jela v 6tt na pohotovost, konkretne jsem byla 5+3. Na ultrazvuku jen 16 mm prazdny gestacni vacek, tyden na to uz 6 mm embryo se srdickem. Drzim palce. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
14
7.6.22 12:56
@Anonymní píše:
Kvuli krvaceni jsem jela v 6tt na pohotovost, konkretne jsem byla 5+3. Na ultrazvuku jen 16 mm prazdny gestacni vacek, tyden na to uz 6 mm embryo se srdickem. Drzim palce. :kytka:

ja mam pouze 7mm gestačni vaček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
8.6.22 15:54

@Meliss7 Ahoj, já jsem na první kontrole byla taky v 6 tt (podle menstruace to mělo být skoro o 2 týdny víc, ale věděla jsem o opožděné ovulaci, cca 5+3 to mohlo odpovídat). Doktorka viděla jen gestační váček, který velikostně odpovídal tomu 6 tt, v něm teda nebylo vůbec nic, ale nijak to těhotenství nezpochybňovala (prý je u mě všechno hůř vidět kvůli zaklonění dělohy) a jen řekla, že je ještě hodně brzy a objednala mě až za víc než 2 týdny. Jdu tam teda teď v pátek a začínám zase plašit, protože mám za sebou jedno ZT a prostě se strašně bojím, aby se to neopakovalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11825
8.6.22 18:07

@Meliss7 řekla bych že to odpovídá…já jsem taky měla jen 7mm prázdný vacek v 6tt a teď se mi to tady vzteká u nohou protože sem ji sebrala knížky co mi vybrakovala z knihovny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
9.6.22 17:24

@Vladusxx snad tam už příští týden něco bude jen je zvláštní že tam nebyl ani žloutkovy vaček
A nemam žádné priznaky těhotenství ale hcg jsem měla něco přes 4700

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
9.6.22 17:25

@milaano držím palce ať to dopadne dobře pak dej vědět jak si dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11825
9.6.22 17:36

@Meliss7 HCG mi neodebiral…a krom černého nic opravdu na utz nic nebylo…další týden se to černé nic zvětšilo…a další kontrola za 4 týdny a už tam bylo 3cm skvrně ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
10.6.22 10:06

@Meliss7 Ahoj, akorát jsem přišla od doktorky a je tam plod i :srdce: Odpovídá 7+6, což krásně sedí s termínem ovulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
10.6.22 11:04

Já měla prázdný váček v 8tt a bohužel bylo z toho ZT. Čekalo se do desátého týdne a pak potrat pomocí léků v nemocnici. Teď jsem 13+4tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí