Předmět v pochvě

1034
31.8.16 15:00

předmět v pochvě

Před měsícem a půl doletěl kluk, že si malá(21 měsíců) strká do pochvy takový skleněný kamínky, říkal, že byly tři, tři jsem vytáhla, ale včera měla na toaletním papíru po vytření žlutý výtok a před tím jsem si všimla, že občas cítím trochu rybiny, tak jsem malou začala nejen utírat, ale i umývat po stolici, je to lepší, ale ten výtok mě vyděsil a samozřejmě mě napadlo jestli tam nemohl ještě jeden kamínek zůstat. Nesetkala jste se s tím něktěrá, bolesti nemá, říkám si, že po tak dlouhé době by snad byl výtok velký a snad i bolesti. Naše mudr. má ted dovolenou, tak zkouším tady jestli jste některá něco takového zažila a můžete poradit? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23966
31.8.16 15:10

Jestli má dr dovolenou, tak zavolej na dětskou gynekologii. Buď ti dají rady po telefonu a nebo vás objednají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
31.8.16 15:10

Ahoj, to zavání zánětem, co zavolat ke své gynekoložce? Kamarádka si v dětství také strčila hračku do pipiny a měla zánět, tenkrát jí to vyndavali na gyndě :nevim: myslím si že něco takového by měl vyšetřit gynekolog a ne dětská, už jen proto že gynekolog bude určitě šetnější a ví c na zánět…přeju ať zánět není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.8.16 15:16

To s ní zajdi na dětskou gynekologii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
31.8.16 15:19

Holky děkuji, zavolám svojí gyndařce a zeptám se jí :kytka: Snad to nebude nic vážného, mám z toho strašně špatný pocit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
31.8.16 15:28

Určo bych zašla na detsk. gynekologii a nic neodkládala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.8.16 15:36
@belik píše:
Holky děkuji, zavolám svojí gyndařce a zeptám se jí :kytka: Snad to nebude nic vážného, mám z toho strašně špatný pocit :(

neměj :hug: stane se, podívěj, jaké problémy mají kluci s těma pindíkama, prostě se stane. Neměj z toho těžkou hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
31.8.16 15:47

Jj, přesně tak jak tady psaly - hlavně zajdi na dětskou gynekologii (ne k tvojí gyndařce). Dětští gynekologové s tím mají zkušenosti - není to nic neobvyklého, že si tam malá holčička něco strčí..a pak je z toho zánět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
31.8.16 15:54

Umývat si měla pokaždé. To je základ hygieny a toho, že se holčičkám do pochvy a moči nezanesou střevní bakterie, kdo se nemyje po velké většinou se u něj tyto bakterie vyskytují. Zřejmě má infekci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
31.8.16 16:19

Jaaj…no to co jsi popsala je jeden z takovych tech klasickych zanetu, ten jsem i zazila…ne neboli nic jen je to ten divny puch a kdyz se to hoodne dlouho neresi tak to zacne dost lechatat(jakoby z minuty na minutu), davaji se na to prasky na zavadeni dovnitr a antibakterialni krem…kazdopadne doporucim laktacit…kdyby to nebylo mrne rekla bych klidne vyplach domaci s tea tree zredenym nebo tantumrosa klasicky…hodne zdaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
31.8.16 16:24

Myslím, že si tam dcerka zavlekla zánět :( Už ten zápach rybiny tomu nasvědčuje, nebo na bakteriální nerovnováhu. Určitě zajděte na dětskou gynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
31.8.16 16:47

@katerina.Tr tak pokaždé jsem umývala, dokud měla malá pleny, co je bez plen tak myji ráno vodou a večer koupel, po stolici vlhčený kapesník a dosucha samozřejmě, takže hygiena je určitě dostačující, tím ten problém nebude určitě, spíš se bojím toho že tam něco opravdu zůstalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
31.8.16 17:03

@belik Možná na té dětské gynekologii zjistí přes konečník, jestli tam dcerce něco nezůstalo. Sama bych se do nějakého zkoumání nepouštěj, ať ji neporaníš nebo neodpaníš. Zjisti si v okolí dětskou gyndu, ráno zavolej, řekni o tom výtoku a zápachu a pokud vás nevezmou hned ten den, tak snad během následujících. Hlavně s tím zbytečně neotálej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
31.8.16 17:54

@Petule030 nene do toho bych určitě sama nešla, ted sem zjistila, že dětskou gyndu dělá zrovna i moje doktorka, takže hned zítra to budu řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
21.12.16 03:55

A jak to dopadlo? Byl nebo nebyl kaminek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí