Předplatné Gurmet + kávovar zdarma
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Nám funguje, jinak máš info o reklamaci a záručák v krabici, u návodu na konci…
- Citovat
- Upravit
Ja jsem se ho snažila zprovoznit, dal jsem vodu do nádoby po max, zmáčkla tlačítko a kávovar akorát začal dělat kravál, nebral vodu… ale tam není razítko, nic…to nevadí? neměli jste k tomu nic jiného?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přečetla sis pořádně návod jak to udělat?? Takhle nám to taky dělalo při prvním puštění… byla k tomu ještě faktura myslím, záruka je dokonce na 5 let myslím
- Citovat
- Upravit
No právě jsem dělala všechno podle návodu, prostě to nečerpá vodu :/… fakturu jsem k tomu nedostala
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sefa píše:
No právě jsem dělala všechno podle návodu, prostě to nečerpá vodu :/… fakturu jsem k tomu nedostala![]()
tak tam dej trochu méně vody než po max, zkus pomačkat všechno, popř resetovat, při prvním použití by ti to mělo několikrát celé protéct
- Citovat
- Upravit
@Sefa píše:
A jak se to resetuje? nenašla jsem v návodu?
je to v návodu určitě, musíš při vyplém kávovaru držet myslím všechny tři nebo vrchní a spodní tlačítko s těmi hrníčky a zároven to zapnout.. pokud nenajdes tak pohledam nas navod
- Citovat
- Upravit
Aaaaaaaaaaa
dala jsem tam jenom tošku vody- v návodu je psané, že musí být po max a fičííííííííí
děkuju za pomoc
![]()
ještě s zeptám jak vám chutná ta káva a dají se tam používat i jiné kapsle? třeba tassimo? máme dolce gusto, ale chtěla jsem změnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sefa píše:
Aaaaaaaaaaadala jsem tam jenom tošku vody- v návodu je psané, že musí být po max a fičííííííííí
![]()
děkuju za pomoc
![]()
ještě s zeptám jak vám chutná ta káva a dají se tam používat i jiné kapsle? třeba tassimo? máme dolce gusto, ale chtěla jsem změnu
tassimo ne ale dají se do toho ještě dva nebo tři druhy
kupuju na vsevyhodne. cz
mrkni tam… chutnají nám všechny, manželovi nejvíce columbijská
- Citovat
- Upravit
Ahojky, v září- říjnu jsem objednala předplatné s dárkem, kávovar jsme zkoušeli až ted a nefunguje? Nemáte někdo stejný problém? Nevím kam poslat na reklamaci, nic mi k tomu nedošlo