Předplatné Gurmet + kávovar zdarma

Anonymní
28.12.15 14:02

Předplatné Gurmet + kávovar zdarma

Ahojky, v září- říjnu jsem objednala předplatné s dárkem, kávovar jsme zkoušeli až ted a nefunguje? Nemáte někdo stejný problém? Nevím kam poslat na reklamaci, nic mi k tomu nedošlo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nafrněná
28.12.15 14:04

Nám funguje, jinak máš info o reklamaci a záručák v krabici, u návodu na konci…

• Citovat
  • Upravit
465
28.12.15 14:08

Ja jsem se ho snažila zprovoznit, dal jsem vodu do nádoby po max, zmáčkla tlačítko a kávovar akorát začal dělat kravál, nebral vodu… ale tam není razítko, nic…to nevadí? neměli jste k tomu nic jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
28.12.15 14:09

Přečetla sis pořádně návod jak to udělat?? Takhle nám to taky dělalo při prvním puštění… byla k tomu ještě faktura myslím, záruka je dokonce na 5 let myslím

• Citovat
  • Upravit
465
28.12.15 14:12

No právě jsem dělala všechno podle návodu, prostě to nečerpá vodu :/… fakturu jsem k tomu nedostala :nevim: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
28.12.15 14:15
@Sefa píše:
No právě jsem dělala všechno podle návodu, prostě to nečerpá vodu :/… fakturu jsem k tomu nedostala :nevim: :pocitac:

tak tam dej trochu méně vody než po max, zkus pomačkat všechno, popř resetovat, při prvním použití by ti to mělo několikrát celé protéct

• Citovat
  • Upravit
465
28.12.15 14:17

A jak se to resetuje? nenašla jsem v návodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
28.12.15 14:20
@Sefa píše:
A jak se to resetuje? nenašla jsem v návodu?

je to v návodu určitě, musíš při vyplém kávovaru držet myslím všechny tři nebo vrchní a spodní tlačítko s těmi hrníčky a zároven to zapnout.. pokud nenajdes tak pohledam nas navod

• Citovat
  • Upravit
465
28.12.15 14:25

@Nafrněná děkuju za rady, jdu to ještě jednou pročíst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
28.12.15 14:30
@Sefa píše:
@Nafrněná děkuju za rady, jdu to ještě jednou pročíst

jj zkoušej vím že jsem taky nadávala jak mi to první nešlo tak jsem si k návodu pořádně sedla a dělala krok za krokem :kytka:

• Citovat
  • Upravit
465
28.12.15 14:53

Aaaaaaaaaaa :lol: dala jsem tam jenom tošku vody- v návodu je psané, že musí být po max a fičííííííííí :dance: :potlesk: děkuju za pomoc :kytka: :andel:
ještě s zeptám jak vám chutná ta káva a dají se tam používat i jiné kapsle? třeba tassimo? máme dolce gusto, ale chtěla jsem změnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
28.12.15 15:10
@Sefa píše:
Aaaaaaaaaaa :lol: dala jsem tam jenom tošku vody- v návodu je psané, že musí být po max a fičííííííííí :dance: :potlesk: děkuju za pomoc :kytka: :andel:
ještě s zeptám jak vám chutná ta káva a dají se tam používat i jiné kapsle? třeba tassimo? máme dolce gusto, ale chtěla jsem změnu :)

tassimo ne ale dají se do toho ještě dva nebo tři druhy :) kupuju na vsevyhodne. cz :) mrkni tam… chutnají nám všechny, manželovi nejvíce columbijská

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max