Predporodné kurzy

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky z Ostravy a blízkého okolí, pokec, poradna, drbání ...prostě dřisty, kterým chlapi nerozumí. Až nás bude více, uděláme srazík :-D

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

2.9.10 17:21

predporodné kurzy

ahojki.. chcela som sa opýtať ostatných maminiek,resp. nastávajúcich maminiek, či maju skúsenosti s predporodnými kurzami v ove..rada by som totiž nejake navštevovala,tak mozete mi,pls,doporucit?a odkedy je vhodne s nimi zacat? som v 25tt a uz by som sa do toho rada pustila:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
58
9.9.10 14:46

Ahojki, no já osobně nebyla, ale slyšela jsem spoustu pochval na předporodní kurz ve FN v Porubě. Jo a berou myslím maminky od 35-36tt. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bestičkova
21.9.10 13:20

kurzy

Ve Fakultce opravdu berou od 36tt,ale jsou tam na rehabilitacích kurzy už i od 10tt,tak si tam zkus cinknout a poptat se.. :-)

• Citovat
  • Upravit
3086
4.10.10 14:40

Tak já jsem chodila na přepodoroí kurz do Vítkovic, kde jsem taky rodila a fakt to bylo super!
Chodila jsem od 25 tt. Skvělá PA a rady, které jsem opravdu při porodu využila mi pomohly k tomu, abych porod zvládla a měla na něj jen ty nejkrásnější vzpomínky. Vítkovice doporučuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
26.1.11 13:15

Ahoj, mě sestřička na gyndě taky doporučila kurzy ve Vítkovické nemocnici. Jinak je dělá i ona sama soukromně, ale prý je o něco dražší než v nem. protože si pronajímá místnost. Nějaká Anna Fellerová. Je PA ve Vítkovicích i laktační poradkyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.1.11 15:09

Nováček

Ahoj, taky mi všichni doporučují předporodní kurzy ve Vítkovicích, ráda bych je zkusila, teď jsem v 28 týdnu, kdyby se chtěl někdo ke mě přidat budu ráda :) jinak bydlím nově v Ostravě Porubě a nikoho tu neznám, tak budu ráda i za nějakou pohodovou kamarádku. Príma den. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
9.2.11 20:36

Ahoj, neviem, či je to ešte aktuálne, ale aj tak..ja som chodila do Centra Lotos, Českobratrska.chodila som tam od 30tt. Z ktorje časti OV si?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
7.3.11 18:40
jahoda77 píše:
Ahoj, taky mi všichni doporučují předporodní kurzy ve Vítkovicích, ráda bych je zkusila, teď jsem v 28 týdnu, kdyby se chtěl někdo ke mě přidat budu ráda :) jinak bydlím nově v Ostravě Porubě a nikoho tu neznám, tak budu ráda i za nějakou pohodovou kamarádku. Príma den. Jana

ahoj Jahodo. Ja jsem taky z Poruby. Kolik ti je? 77 je rocnik narozeni? jestli jo, tak ja jsem 76 :-)
jinak zitra zacinam 31tt a chodim na kurzy na novou polikliniku do rehab centra, je to kazdou nedeli od 9 a je to i s plavanim, supr PA, fakt doporucuju, jestli budes chtit, napis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
9.3.11 20:18

Tak já jsem taky chodila do Vítkovic. Začla jsem letos v lednu. Stojí to 550kč a třeba RBP přispívá 300kč a je v tom zahrnuta i prohlídka porodnice s tatínkem. Velice příjemná PA. Jedna lekce je cca 2 hodiny a dohromady je 5 lekcí + ta prodhlídka,která je individuální po domluvě. Nemocnice doporučuje začít ten kurz po 28tt ale vezmou Vás i dříve. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.11 17:44

předporodní kurzy Ostrava

Zveme Vás na předporodní kurzy do RC Chaloupka v Ostravě.
Každé úterý probíhá cvičení pro těhotné s fyzioterapeutkou Janou Čurdovou a pokračujeme předporodním kurzem s porodní as. a dulou Dagmar Hricovou.
V případě zájmu partnera účastnit se kurzu nabízíme víkendové kurzy „Nepřines mě čáp“.
Budeme se na Vás těšit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemné Zrození
18.3.13 11:11

Hypnoporod

Začínám vyučovat Hypnoporod na Moravě a v Čechách. Sama jsem svého syna porodila s touto relaxační technikou a od té doby jsem nadšenec.

Absolvovala jsem kurz Učitel Hypnoporodu v Londýně a kurz Dula s Dr. Michel Odent také v Londýně. Budu pořádat pravidelné kurzy po celé ČR.

První kurz je 20/4 a 26/4/2013 v Olomouci.

Mé stránky jsou: www.facebook.com/jemnezrozeni a www.jemnezrozeni.cz

Michaela

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny