Preeklampsie a co dál?

Anonymní
7.8.21 18:54

Preeklampsie a co dál?

Ahoj všem zde. Není nic horšího než být v nejistotě. Možná má některá z vás stejnou zkušenost. Zjistili mi začínající preeklampsii a rovnou hospitalizace. Kapačka magnesia dopegit měření ozev a měření tlaku. Pouze 3 byl vysoký jinak je v pořádku. K tomu měření cukru jsem diabetička. Každý den doufám že už to je a bude v pořádku. K tomu je miminko opět hlavičkou nahoře. Jsem v 35 Tt. Takže dle všeho mě hrozí Cs. Chci už to mít hlavně za sebou a být s miminkem doma. Vím že mě ještě čeká porod a pobyt tu ale snad už to uteče. Má některá z vás za sebou to stejné respektivě jak to dopadlo? Děkuji :andel:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27692
7.8.21 19:15

Hele preeklampsii máš hlídanou, dítě se může obrátit takže cs být nemusí, zbytečně se nervuješ a hledáš problém tam kde není v pondělí jdeš domů tak klid
to jak vypadá cs a jak u koho dopadl jsi se už taky ptala takže opravdu si ten tlak zvyšuješ už jen tímhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.21 19:16

Ahoj, měla jsem to tak. Termín porodu koncem prosince a zavřeli mě do porodnice už v září. Bylo to děsný. Nejhorší bylo, jak se mi v pokoji točili lidi a žádný klid. Každý přišel, za ním rodina, do tří dnů porodil nebo taky potratil a šel domů. Do toho výlevy jejich blízkých a téměř neomezené návštěvy. Nakonec jsem porodila ve 33 týdnu v listopadu. Pokud budeš na pokoji s někým, kdo tam bude taky dlouho, tak se to dá. Ale pokud se ti tam otočí přes 30 rodiček, je to velký nápor na psychiku. Jinak 35 týden je krásný! To je dobře. Drž se, jde o to malé.. Sluchátka do uší, koukej na filmy a tak.

• Citovat
  • Upravit
43
7.8.21 19:26
@Anonymní píše:
Ahoj všem zde. Není nic horšího než být v nejistotě. Možná má některá z vás stejnou zkušenost. Zjistili mi začínající preeklampsii a rovnou hospitalizace. Kapačka magnesia dopegit měření ozev a měření tlaku. Pouze 3 byl vysoký jinak je v pořádku. K tomu měření cukru jsem diabetička. Každý den doufám že už to je a bude v pořádku. K tomu je miminko opět hlavičkou nahoře. Jsem v 35 Tt. Takže dle všeho mě hrozí Cs. Chci už to mít hlavně za sebou a být s miminkem doma. Vím že mě ještě čeká porod a pobyt tu ale snad už to uteče. Má některá z vás za sebou to stejné respektivě jak to dopadlo? Děkuji :andel:
.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky