Překlad abstraktu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Překlad abstraktu
Ahoj holky.
Obracím se na vás, protože tady je spousta šikovných, ale hlavně ochotných holek. Píšu diplomku, už ji téměř mám hotovou, ale teď se plácám s anglickým překladem.
Angličtina mi upřímně nejde, hlavně ne pak ta „odborná“.Pomohla byste mi prosím některá s překladem do angličtiny? Je to zhruba 100 slov, jen tak pro představu. Překladač mi hodí slovíčka, ale ne celé věty..
Akorát nevím, zda to tady napsat veřejně(ten abstrakt),nebo radši do zpráv..Děkuji moc za ochotu a váš čas, pokud se někdo ozve.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@suwari ahoj, včera jsem zrovna překládala abstrakt. Dej si online-slovnik.cz/prekladac, to Ti přeloží fakt hodně. Já umím anglicky pár slov, tohle zvládne celé texty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nepomohu jen dám radu. Taky anglicky moc neumím, překládal mi přítel, který ma FCE a stejně mi práci zdrbali za krkolomnou angličtinu v abstraktu. Tak slovníky bych vynechala a budu přát, aby se ti dobrá duše ozvala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
@suwari ahoj, včera jsem zrovna překládala abstrakt. Dej si online-slovnik.cz/prekladac, to Ti přeloží fakt hodně. Já umím anglicky pár slov, tohle zvládne celé texty
No, tenhle jsem už zkoušela, ale celou větu mi to nepřeloží..vždycky jen na části..takže to mi moc nepomůže..já ty slovíčka vím, ale neumím je jaksi poskládat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suwari já za pomoci tohoto psala i bakalářku a schválena bez problémů.. ale co, snad se někdo ozve a přeloží Ti to
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Šmarjá, hlavně ne internetový překladač! pošli mi to do zpráv, bude ti to stačit ale až večer?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Souhlasím s pazitka - hlavně NE překladač!!! Kdybyste se nedomluvily, nabízím se také. Ale asi bych chtěla dopředu vědět, o jaký obor se jedná. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Niekto ochotný na preklad ABSTRAKTU
Ahojte, takisto súrne potrebujem niekoho ochotného na preklad abstraktu…prekladám s prekladačom no niektoré vety sú naozaj hroznee
nájde sa nejaká dobrá duša a pomôže mi??? Ďakujem…
![]()
- Citovat
- Upravit