Přenášení dvojvaječnych dvojčátek

6177
18.9.16 07:55

Přenášení dvojvaječnych dvojčátek

Ahoj. Je tu prosím nekdo, komu museli vyvolat porod dvojčat? Mám je hlavickami dolů, čípek sotva pro prst, dnes 37+2tt. Vyzkoušela jsem snad vsechno a stále nic. Par poslicku, co nikam nevedou. Za týden, pokud neporodim me začnou vyvolavat - jak to šlo u vas s dvojcatky? Děkuji za info. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18.9.16 08:01

@Betynka87 osobní zkušenost nemám, ale manželova sestřenice v dubnu porodila dvojčata sice jednovaječná ale každý měl svoji polodovku a ve 38tt ji vyvolávali v Hradci Králové, oba porodila spontánně jen druhému museli trochu pomoct zvonem..
Jinak porod byl celkem rychlý okolo 7:30 ji zavedly tabletku a kluci se narodili okolo 12:30-13:00 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
18.9.16 08:23

Ja mam holky plánovaným císařem, ale tuším, ze se na to ptala včera nějaká maminka na fb na dvojčatech. Dokonce sem tam zahlédla vyvoláváni v 39+1. Ale rozhodne je to případ od pripadu. Některá ten vyvolavany ma rychlý, jina dlouhý a kolikrát jsem četla, ze jedno porodila normálně a druhé se hned otocilo a musel byt cisar- KP jde porodit normálně, ale příčka ne. Jinak přeji takový porod jaký si přejete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
18.9.16 09:09

Na FB na dvojcatech nejsem. Jen jsem si říkala, ze bych je zkusila ukecat do ukončeného 39.týdne, ale zase nechci jit pres mrtvoly :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
18.9.16 09:31

Ahoj, také čekám dvojvajky a jsou hlavou dolů. Jsem dnes 33+0, takže ještě máme čas nicméně mi dr. říkala, že se moc nenechávají dýl jak 38tt. Hrozí insuficience placent a také ta děloha prostě není nafukovací a pokud každý den přibírají, tak už by to nejspíš byla opravdu velká zátěž. Mě taky přijde že 4 dny nic není, ale když vidím, jak ti moji dva každej za týden přiberou 300g, tak je to opravdu každým dnem větší zátěž. V tomhle bych raději následovala doktory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
18.9.16 10:35

@Betynka87 Záleží i na tom, jak se na to cítíte. Z doslechu, FB, znám hodně holek, co rodilo 39tt, dokonce i 40tt. Taky záleží, kde jste registrovaná, v Podolí vás budou určitě hnát na porod brzy třeba. Já bych si nechala zkontrolovat průtoky a pokud je vše ok, není kam spěchat. Já kvůli vyvolávání rodila první dceru akutním CS, takže u mě i dvojky bohužel půjdou CS..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
18.9.16 11:11

@Dreezy já mám syna čs, dceru vaginální porod a ted, pokud nebude problém taky vaginální. A domluvit se do nemocnice jdu az 37+3, takže počítáme, ze me hned ten den, nebo další den přijmou a začnou. Zkousim a nimi všechno možné, i nemožné, aby vylezli, ale prostě se jim nechce :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
18.9.16 12:19

@Betynka87 Já bych tak chtěla rodit přirozeně, ale po tom prvním CS se prostě bojím :-( Kdyby tam bylo jedno, tak to zkusím, s těmi dvěmi.. Navíc jsem při CS měla taky komplikace, krom řezu navíc rupturu 5 cm na hraně dělohy..
Držím pěsti, ať se miminka umoudří :hug: Ono na ně může být vážně dost brzy.. Každopádně po mých zkušenostech radši rovnou CS než vyvolávání, ale mé tělo na to reagovalo opravdu špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
18.9.16 12:29

@Dreezy Já mela jizvu naštěstí OK. Samozřejmě nevím, jak bude jizva vypadat ted. Přeci jen ta zátěž je větší. Určité dam vědět, jak jsem nakonec dopadla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí