Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobry den,
prosim o info, jak se prepravuji polystyren podsedaky. velkou sedacku mi vzali zdarma, jako odbavene zavazadlo, ale prijde mi hloupost tak prepravovat podsedak-vezmou mi ho do letadla? diky za zkusenosti.
K.
Letěla jsem v čtvrtek a brala jsem si ho do kabiny a dala do kaslíku nahoru nad hlavu.
Jen se doptám - podsedák berete kvůli bezpečnosti v letadle, nebo proto že budete na místě třeba cestovat autem? Nikdy mě to nenapadlo ho brát a letos možná poletím se 4.leťákem.
@Evka73 píše:
Jen se doptám - podsedák berete kvůli bezpečnosti v letadle, nebo proto že budete na místě třeba cestovat autem? Nikdy mě to nenapadlo ho brát a letos možná poletím se 4.leťákem.
Já ho brala do auta. V letadle na něm samožřejmě sedět nemůže.
přesně jak píše @pikola , ideálně vzít prostě do ruky, mít ho jako součást příručního zavazadla a dát v letadle do úložného prostoru. Jedná se o věc, kterou si člověk může zví sebou navíc, stejně jako tašku s notebookem, foťák, deštník, kabát, apod.
tak jen hlasim-u odbaveni se slecna,nevim proc,tvarila na podsedak dost divne,ale jinak vse ok.letely jsme mensim vrtulakem,kam se nevesel do prostoru nad hlavami,ale letuska mi v poho dovolila nechat ho pod nohami.tak jeste jednou diky a pekne cestovani ![]()