Přerov - plavání kojencú

3435
7.4.13 10:35

Přerov-plavání kojencú

Čauky maminky. Potřebovala bych co nejvíc informací o možnosti plavání kojenců v Přerově. Chci chodit s ročním klučinou. Zajímá mě cena, kde se dá domluvit, váš názor-kdo už chodíte plavat v Přerově. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6882
9.4.13 17:42

Ahoj,
v Přerově máš možnost chodit buď do CHobotničky nebo na bazén. S holkama jsem chodila do CHobotničky a tak Ti můžu napsat jak to tam chodívalo. Je to hodně populární plavání, takže je i boj o místa. Většinou si místa rozeberou maminky, které přecházejí z jednoho plavání do druhého. Cena byla kolem 2tis. teď asi o nějakou stovku to bude dražší.
Plavání jako takové bylo fajn, jen bazén je menší a jakmile se přidaly maminky s náhradami, tak to někdy byla spíše hlava na hlavě. Plavací tety jsou fajn. K dispozici je sauna (v zimním měsících). Škoda, že není dořešené zázemí: šatna a sprchy nejsou moc přizpůsobeny tolika maminkám, takže si musíš udělat systém, jak co nejrychleji odbavit sebe, dítě a hurá do herny.
Voda někdy byla docela studená :(
Někdy je problém s vybíráním náhrad, když budeš mít štěstí, tak místo najdeš. Já někdy plavala dvě lekce po sobě a bylo to náročné jak pro mne, tak pro malou. Jestli jsi místní, tak Ti nebude vadit, když zavolají, že mají za dvě hodiny volno a ty můžeš vybrat náhradu, já jako dojíždějící jsem si to takhle vybírat moc nemohla. Navíc ne vždy se to hodí.
Se starší jsem odplavala tři kurzy, s mladší jen pár hodin, protože dostala zápal plic a dr. nám plavání již nedoporučila.
Určitě se mrkni po plavání na bazéně, je o něco levnější a co jsem slyšela, tak je i dobré. Určitě bude nějaké info na stránkách bazénu a nebo na vývěsce před bazénem. Stejně tak mrkni na stránky Chobotničky.
Napsala jsem Ti svůj pohled, ale třeba se Ti tam zalíbí..sto hlav sto názorů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
9.4.13 17:57

@consi Díky za názor :kytka: Nejsem z Přerova, ale z Kroměříže. Chodím sem i se synem plavat. Paní chtěla 1300kš za deset lekcí bez náhrad a Teť chce 1300kč za 9 lekcí bez náhrad. Zdvihá ceny a to, že nenahrazuje mi vadí. Kluk byl nemocný tak nám 4 lekce propadly. Hledám proto jinou možnost plavání. Rozhoduji se buď jezdit do Přerova, nebo chodit na místní bazén ve kterém bude muset mět syn pleny do vody až do 18ti měsíců. Nahrazují všechny lekce, ale paní má jen kurz bez odbornosti a je nás tam občas pár a občas plnej bazén. Chce 1500kč za 10 lekcí. Fakt nevím co bude lepší :think: Nemůžu se rozhodnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
9.4.13 18:07

@dajka16 tak za Chobotničku teĎ chtějí 2700,– za 12lekcí..Taky nejdřív byly pleny, ale zjistili, že to není 100%, tak chtěli plavkové kalhotky např. ImseVimse. Teď jsem se koukala na přerovský bazén a tam je plavání s dětmi od dvou let :nevim:
Asi by se mi to nevyplatilo..dojíždět z Kroměříže a cena za Chobotničku. To už výjde hodně draho :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí