Přesnídávky do letadla? Ryanair

381
19.12.22 15:51

Přesnídávky do letadla? Ryanair

Zdravím,
můžu malé na dovolenou vzít naše klasické 190g přesnídávky? Někde jsem četla, že strava pro takto malé děti je povolena bez limitů a někde zase, že ne. Tak abych to pak nemusela na letišti případně všechno vyhodit.
Letíme s Ryanair, jestli na tom vůbec sejde.
Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3792
19.12.22 15:53

Přesnídávka není tekutina, tak by neměla být nijak omezena :nevim: stejně jako si můžeš vzít libovolné množství řízků pro sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
19.12.22 15:57
@Sisika9 píše:
Přesnídávka není tekutina, tak by neměla být nijak omezena :nevim: stejně jako si můžeš vzít libovolné množství řízků pro sebe

No, víš, jak to je - já si to taky takhle odvodila, ale nechci se tam pak s nima hádat a ještě to vyhodit. Proto bych to právě potřebovala vědět na beton :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
19.12.22 16:04
@Sisika9 píše:
Přesnídávka není tekutina, tak by neměla být nijak omezena :nevim: stejně jako si můžeš vzít libovolné množství řízků pro sebe

Přesnídávka rozhodně je tekutina, coby tekutinu ti klidně vyhodí i paštiku, marmeládu nebo měkký wýr. Každopádně strava pro kojence, jako např. ta presnídávka, má výjimku, tu si můžeš vzít bez omezení pro to dítě. Max budou po tobě chtít trochu ochutnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65277
19.12.22 16:12
@Yxc28 píše:
Přesnídávka rozhodně je tekutina, coby tekutinu ti klidně vyhodí i paštiku, marmeládu nebo měkký wýr. Každopádně strava pro kojence, jako např. ta presnídávka, má výjimku, tu si můžeš vzít bez omezení pro to dítě. Max budou po tobě chtít trochu ochutnat.

to můžou chtít, abys je všechny rozdělala a ochutnala? To ti jsou potom poněkud na nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20905
19.12.22 16:22
@vokishka píše:
to můžou chtít, abys je všechny rozdělala a ochutnala? To ti jsou potom poněkud na nic

Tak jistě. Však povezeš 20 balené, v 15 bude přesnídávka a v 5 budou drogy/trhaviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
19.12.22 16:37
@vokishka píše:
to můžou chtít, abys je všechny rozdělala a ochutnala? To ti jsou potom poněkud na nic

Všechny chtít nebudou, vyberou vzorek. Ale teoreticky můžou chtít cokoli… Tak ty by sis na palubu měla vzít zásoby na cestu, ne na celý pobyt. Takže i kdybys ty presnídávky otevřela a ochutnala 3, tak se do cíle snad nezkazí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21629
19.12.22 17:13

A řešíš stravu do letadla nebo na celý pobyt? Do letadla na cestu by to mělo projít. Pro převoz na pobyt bych si priplatila odbavené zavazadlo. Tam přesnídávky nikdo řešit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
19.12.22 23:37

Vždycky jsme meli presnidavky ve skle i tasticky, dvě termosky s 0,75l vody každá (horka studena) a odměreny UM v davkovaci. Ani jednou žádný problém, ochutnat po tobě můžou chtít, parkrat sem viděla ze dělali stetinkou ster na drogy z plenek a vlhcenaku :zed: A pohlidej si kudy na Security s dětmi, nevím odkud letis ale většinou to je někde trosku bokem, pujdes bez front a je to tam min ve spěchu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
20.12.22 06:47
@nozu píše:
A řešíš stravu do letadla nebo na celý pobyt? Do letadla na cestu by to mělo projít. Pro převoz na pobyt bych si priplatila odbavené zavazadlo. Tam přesnídávky nikdo řešit nebude.

Neberu všechnu stravu, co bude malá jíst, ale zrovna ty přesnídávky se tam prostě neprodávají a budeme celkem zaneprázdněni, takže je fajn mít něco rychlého.
Ale jestli to ve velkém zavazadle nevadí, tak super, páč ten samozřejmě připlaceno máme :palec: Takže tam to můžu dát bez omezení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
20.12.22 07:30
@NelkaK píše:
Vždycky jsme meli presnidavky ve skle i tasticky, dvě termosky s 0,75l vody každá (horka studena) a odměreny UM v davkovaci. Ani jednou žádný problém, ochutnat po tobě můžou chtít, parkrat sem viděla ze dělali stetinkou ster na drogy z plenek a vlhcenaku :zed: A pohlidej si kudy na Security s dětmi, nevím odkud letis ale většinou to je někde trosku bokem, pujdes bez front a je to tam min ve spěchu :palec:

Letíme z Ruzyně. Stěry a otvírání mi nevadí, hlavně když to budeme moc nakonec převést :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
20.12.22 10:34

@Sofia_Sofia ale jak pisou holky, větší množství dej do velkyho odbavit. Ja vždy jídlo delim, kdyby mi ztratili kufr nebo naopak ukradli prirucak tak ať mám všude dávky aspoň na par dni než to poresim. Do prirucaku bys měla mít jídlo jen na cestu ale nikdo neřeší jestli tvoje dítě sni jednu presnidavku za let nebo tři, asi bych jich nebrala dvacet, ale kusy jsou v pohodě. Ja brala od každého něco, celkem třeba 4 různé tasticky a 4 skleničky a nikdy nebyl problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
20.12.22 22:16
@NelkaK píše:
@Sofia_Sofia ale jak pisou holky, větší množství dej do velkyho odbavit. Ja vždy jídlo delim, kdyby mi ztratili kufr nebo naopak ukradli prirucak tak ať mám všude dávky aspoň na par dni než to poresim. Do prirucaku bys měla mít jídlo jen na cestu ale nikdo neřeší jestli tvoje dítě sni jednu presnidavku za let nebo tři, asi bych jich nebrala dvacet, ale kusy jsou v pohodě. Ja brala od každého něco, celkem třeba 4 různé tasticky a 4 skleničky a nikdy nebyl problém.

Skvělý, moc díky! Skleniček beru 7, tak to nějak rozdělím. Hlavně i kvůli váze, která teda u toho naskáče pěkně s těma přesnídávkama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
20.12.22 22:48

@Sofia_Sofia na tohle jsou tasticky lepší, i mi přijdou skladnejsi co se týče rozměru, a raději bych ve věcech měla případně rozplplou presnidavku než presnidavku plus střepy :D daj se sehnat i zeleninovy/masovy, mrkni jestli by to nebylo pro tebe lepší i skrz tu váhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
21.12.22 17:06
@NelkaK píše:
@Sofia_Sofia na tohle jsou tasticky lepší, i mi přijdou skladnejsi co se týče rozměru, a raději bych ve věcech měla případně rozplplou presnidavku než presnidavku plus střepy :D daj se sehnat i zeleninovy/masovy, mrkni jestli by to nebylo pro tebe lepší i skrz tu váhu.

Tak nakonec jsme to zvládli i s těma skleněnýma :lol: Jsou sice těžší, ale jsou objemově větší a kupujeme vždy do zásoby, takže i levnější. No, hlavně, že jsme přežili cestu - na letišti byli všichni maximálně vstřícní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí