Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj od za poslední tři týdny jsem nepřibrala nic..Dokonce jsem kilo zhubla..
A to jím pořád stejně..Není něco špatně?
Já taky ke konci už vůbec nenabírala - stěží 2 kg za poslední 2 měsíce… Předtím asi 10 kg… Jenom bříško rostlo, sestra se nad tím trochu podivovala, ale Dr. nikdy nic neříkala… A vše bylo ok, malá se narodila a měla 3540g.. A kdy jdeš k Dr.? Já jsem doma navážila vždycky něco jiného než oni tam… ![]()
Já jsem 36+3 a už tak 5 týdnů jsem nepřibrala nic. A nikdo to neřeší.
S.
Jinak sem na začátku měla47kg tět mám 60..
Přijde mi to divné,jelikož malej má přibírat..tak to bude asi normální..Jen mě to zaráží protože,se ke konci má přibírat nejvíc..
@sunnyho.motylek píše:
Ahoj od za poslední tři týdny jsem nepřibrala nic..Dokonce jsem kilo zhubla..
A to jím pořád stejně..Není něco špatně?
ja myslim, ze nic spatne neni..ja za 2 tydny pribrala O,2kg a pritom mala byla o 500g tezsi
![]()
Já se taky divila… Hlavně mi každej říkal, jaká budu obluda, když jsem zezačátku nabrala tolik! A ono ne ![]()
@sunnyho.motylek píše:
protože,se ke konci má přibírat nejvíc..
ja myslim, ze to neni pravidlem, ze ke konci mas pribirat nejvic..co jsem tady tak vycetla z ruznych diskusi, tak nektera psala, ze ke konci pribirala nejvic a jina zase, ze uz nepribirala vubec..podle me je to individualni
![]()
Ahoj, neboj - váha vůbec nic neznamená. Já jsem za celý první těhu přibrala jen 2 kg a to tím, že jsem už před těhu byla pěkně oplácaná (65kg na 160cm), takže tělo si to bralo z interních zdrojů a nepotřebovalo dělat zásoby.
Rozhodující je, že na UZ miminko roste jak má (váha/míry).
Na sobě to ale nepoznáš …
Taky jsem přestala ve 32.tt přibírat a Franta je úúúplně v pohodě, byl dokonce větší než jeho starší bratr, u kterého sjem ke konci přibírala kilo týdně ![]()
Do 22.tt jsem nabrala 5 kilo, od 22.tt do 34.tt vůbec nic, od 36.tt do 40.tt ještě 3 kila, dítě se narodilo čtyřkilové ![]()
Břicho mi rostlo, dítě dle utz taky, plodovky byl dle všech vyšetření dostatek, takže to nikdo neřešil ![]()
jak píšou holky, já jsem přibrala za těhu 8 kg. Takže nějaký ten týden nic a pak mi skočilo třeba 1,5 kg nahoru a malej se narodil 3500 g.
Ahoj,
tak já taky už nepřibírám. Dneska končím 37 tt a od cca 32 tt nemám nahoře nic navíc. Celkem jsem zatím přibrala 9 kg a doktoři se nad tím vůbec nepozastavují takže to taky neřeším.