Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky, celý život jím jen kuřecí a hovězí maso, převážně kuřecí. Nikdy jsem s tím nemela problém, až teď když minuly týden v pátek přítel udělal vývar z kuřecího masa, maso jsem dala do omáčky a mě se prostě udělalo špatně z toho měkkého masa, i vývar co zbyl, byla škoda vyhodit takze to přeléval do mysky a z toho se mi proste udělalo blivno, nikdy jsem s tímhle problem vážně neměla, ale jídlo jsem nedojedla a od te doby proste maso nemuzu ani cítit, kdyz o nem pritel mluvi jak se mi hrozne zvedne zaludek. Celkove se mi ted od te doby furt zveda zaludek. Zkoušela jsem si dnes dát po práci alespon kuřecí plátek co dělala tchýně a všechno jsem vyzvracela. Nemáte s tím někdo zkušenost? Jsem fakt zoufalá. ![]()
Příspěvek upraven 05.08.24 v 16:31
Tak jez, co ti chutná. Když nejde jíst maso, prostě ho nejez. Jestli ti jde o bílkoviny, jsou jiné zdroje.
Taky nejedla maso pět let, protože mi nechutnalo. Pak jsem dostala chuť na šunku a hle, byla jsem těhotná
udělej si test ![]()
Me kureci nechutna vubec, zveda se mi z toho kufr.. to sami kdyz je maso z mrazaku a nebo kdyz ho pripravuju
jime ho zřídka a musi byt cerstve. Na grilu mi chutna
takze to proste do sebe necpu kdyz mi to nejede
Jo, to mám taky, i když jsem si dala pauzu od kuřecího, tak stejně jsem poslední maso nejedla a letělo přímo do koše. Vepřové taky nejím, hovězí minimálně, králík mi naposled taky nějak smrděl. Těhotná nejsem ![]()
@karkarka píše: Více
A jak ma 16ka pritele, co ji vari, praci a tchyni?
Edit: no taky ji z mysky, tak to mozna i jde ![]()
Jinak k tematu - tak to nejez
Proc jsi zoufala? Holt se nauc varit vegetarianska jidla a mas klid ![]()