Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky maminy…potřebuji radu…a ujistit se zda se nic neděje…s přitelem sme spolu spaly před par dny a byla sem strašně vlhka což sme z toho neměly ani jeden nic…nevite čim to je??a jak na to…nechapu to a nevim si rady…posledni dobou se to stava často. a sme z toho oba dost zklamani…prosim o radu…a zda se nic neděje…a někdy po sexu mam silny vytok s menšima kouskama bilima.....snad je vše ok…děkuji moc
Tak vlhká jsi, když jsi vzrušená, takže by mělo být vše v pořádku. ![]()
@Olis007 píše: …a někdy po sexu mam silny vytok s menšima kouskama bilima.....snad je vše ok…děkuji moc
Sprchuješ se po sexu? ![]()
@Loll píše:
Tak vlhká jsi, když jsi vzrušená, takže by mělo být vše v pořádku.
mno to sice ano ale zrovna sem nebyla vzrušena moc…proto je mi to divné.
Hmm, tak v tom případě bych navštívila gynekologa, určitě ti poradí.
@Loll píše:
Hmm, tak v tom případě bych navštívila gynekologa, určitě ti poradí.
aha mno moc lehce se mi o těchto vecech nemluvi…
@Olis007 píše:
aha mno moc lehce se mi o těchto vecech nemluvi…
To chápu, mám to tak tak.
Tak možná zkus najít nějakou online poradku, ale stejně si myslím, že tě každý odkáže na prohlídku. Tak držím palec, ať to máš brzy vyřešeno. ![]()
A nemůže být ten výtok po sexu jen partnerovo sperma, které časem zvodnatí a vyteče ven?
@Regina Hero píše:
A nemůže být ten výtok po sexu jen partnerovo sperma, které časem zvodnatí a vyteče ven?
Kvůli tomu jsem se ptala na tu sprchu…
@Loll No, ale někdo se jen tak sprchne a než vyteče všechno to nadělení ven, tak je už třeba v posteli… ![]()
@Regina Hero píše:
@Loll No, ale někdo se jen tak sprchne a než vyteče všechno to nadělení ven, tak je už třeba v posteli…
mno tak parterova sperma vim jak to po sexu je.....ale ty kusi nejso ono lepi se a jsou větší…a když sme spolu spaly…tak naposledy druhy den rano a před tim dnem zas rano tak na vytečeni sperma trochu pozdě ne?
@Regina Hero Což to je taky pravda.
Poté by to bylo logický.
Zajdi si na gyndu. Můžou to být kvasinky, mykoza…
Dr udělá stěry a bude jasno hned. Lepší je zajít si tam a vytrpět pár minut nepříjemného pocitu než trpět nějakým zánětem, který se může rozšířit dál..a nadělat paseku…
http://www.sexualne.cz/…neni-zen-205