Příbram - restaurace

426
20.7.16 23:46

Příbram - restaurace

Zdravím! Chystáme se do Příbrami na výlet. Na svatou horu. Pak bych ráda na oběd. Ráda bych restauraci s dětským koutkem. Je tam nějaká? Připadne kam by se dalo ještějjít s 3 letou. Děkuji za návrhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
blabla123
21.7.16 06:17
@Fantazie píše:
Zdravím! Chystáme se do Příbrami na výlet. Na svatou horu. Pak bych ráda na oběd. Ráda bych restauraci s dětským koutkem. Je tam nějaká? Připadne kam by se dalo ještějjít s 3 letou. Děkuji za návrhy.

O restauraci s dětským koutkem jsem neslyšela, ale když se podívám na restu, tak to vyhodí Zlatý soudek (restaurace pro děti).

• Citovat
  • Upravit
blabla123
21.7.16 06:21

Teď jsme pohladala více a našlo mi to indickou restauraci Namaskar, Restaurace Maják, Restaurace U starého kozla, Pizzerie a restaurace Atollo, Restaurant Pana Septima.
Bohužel ani v jedné jsem nikdy nebyla, tak nemůžu radit. Přítel má rád Atollo a Pana Septima.

• Citovat
  • Upravit
11565
21.7.16 07:07

Já s dcerou chodila do Tesca, kde je dětská herna http://www.pohadkapribram.cz/. Na jídlo jsou tam dva fast foody, tam jsme do sebe něco hodili (hranolky a tak), a pak jsem ji vypustila v herně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4322
21.7.16 07:22

S koutkem fakt nevím, ale my chodíme Originálu (jídlo fakt pecka) nebo Color. Jinak indická je taky super, čína v tescu no ta jde a pak třeba maják, ale tam mi moc nechutná. A co se týká Atola tam jsem byla 2× a za mě docela drahé a jídlo teda nic moc :) a ještě mě napadl vršíček to je taková hospůdka, ale prostředí super veranda, ceny super a vaří tam výborně! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
21.7.16 07:27
@Anikaa02 píše:
S koutkem fakt nevím, ale my chodíme Originálu (jídlo fakt pecka) nebo Color. Jinak indická je taky super, čína v tescu no ta jde a pak třeba maják, ale tam mi moc nechutná. A co se týká Atola tam jsem byla 2× a za mě docela drahé a jídlo teda nic moc :) a ještě mě napadl vršíček to je taková hospůdka, ale prostředí super veranda, ceny super a vaří tam výborně! :)

Na vršíčku jsme byli nedávno a strašně zahuleno :poblion:.

• Citovat
  • Upravit
4322
21.7.16 07:29

Tak do nekuřáckýho salonku ten je hned vedle :) my chodím jen tam a nebo na verandu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9125
21.7.16 07:45

Pivovar v Podlesí (není to přímo Příbram, ale je to fakt kousek) je určitě nekuřácky. Vevnitř teda koutek pro děti není, ale venku na terase je pískoviště, houpačka, skluzavka, trampolína. Takže za hezkého počasí by to tam šlo. Mě tam doteď vždy chutnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
21.7.16 08:16

@Fantazie pizzeria Dante dětský koutek tam mají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.