Příchod do porodnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9374
2.11.22 16:55

@Kerstinn85 Tak teoreticky na samotný porod opravdu potřebuješ jen nějaké dokumenty a nic, pokud nerodíš 12h. Na nějakou dvouhodinovou rychlovku se vším všudy nepotřebuješ ani pantofle, ani kartáček na zuby, to už si vytáhneš na pokoji šestinedělí. Jestli někdo protrpí půl dne, tak je jasné, že jen kabelka nemusí stačit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
2.11.22 17:12

@Petule030 a myslím a ručník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
2.11.22 18:46

@Petule030 nojo, ale dopředu většinou nevíš, na jak dlouho to bude, to jsou spíš výjimky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
3.11.22 04:42

@g.sandova Ručník na co? :oops: Možná pro někoho blbá otázka, ale já jsem ani sprchu nestíhala, moje porody byly fičák a z tašky jsem opravdu vytáhla jen dokumenty a zbytek věcí až na pokoji.
@Kerstinn85 Ano, však to jsem nebyla já, kdo šel rodit jen s kabelkou. Na to bych neměla odvahu. :mrgreen: Jen jsem psala, že si to teoreticky umím představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
3.11.22 05:30

@Petule030 ne každý rodi rychle. Je třeba počítat se znečištěním, třeba pí klystyru, nebo před porodem s uvolněním ve vaně, ve sprše. Po tom se ručník hodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková