Příchod do porodnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
31.10.22 19:13

Příchod do porodnice

Dobrý den, zakládám tuto diskuzi protože všechno asi moc řeším ale nedá mi to, do porodnice už se nedostanu kvůli nemoci a porodní asistentka po telefonu taky není moc milá tak se zeptám radši tady.
Mam za týden TP a budu rodit v Mladé Boleslavi a otázky mam takové….Když přijdete do porodnice berete si rovnou i velkou tašku na oddělení šestinedělí nebo jen menší na porodní sál?
A dal by me zajímalo jestli byl standard monitor dechu na běžném pokoji?
Moc dekuji za případnou odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
31.10.22 19:18

Nejsem s Boleslavy ale já si vzala rovnou tašku sebou jakože neměla jsem velkou já jsem totiz nepotřebovala oblečení ani pro mě ani pro dítě jen kosmetické věci a pleny. Cco se týče monitoru ty dají automaticky v každé nemocnici

• Citovat
  • Upravit
9374
31.10.22 19:19

Mám zkušenost s jinými porodnicemi, ale já vždycky brala jen velkou tašku, malou jsem nikdy neměla. Je vhodné mít potřebné věci po ruce, dokumenty hned nahoře a abys nemusela hrabat vložky a jednorázové kalhotky někde z hlubin. :D Předpokládám, že monitor dechu je standardní úplně všude. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15384
31.10.22 19:24

Šla jsem rodit s kabelkou, peněženkou, telefonem a nabíječkou. Světe div se, porodila jsem i bez lodního kufru plnýho zbytečných krámů. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
31.10.22 19:25

Já rodila v Plzni, tašky sem sebou brala hned všechny, ale jako nemusíš, záleží jak rychlý bude porod, během prvních dvou by mi pro ně muž stačil dojít do auta úplně v pohodě, u třetího sem skoro ani nestihla dojít na sál, takže fajn že sem měla vše u sebe, taky je rozdíl jestli rodis ve dne nebo v noci, já rodila v noci a pak by bylo zbytečně komplikované běhat si pro věci pryc, takže je prostě lepší to mít u sebe všechno. A monitor dechu mají snad všechny porodnice pro vsechna miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
31.10.22 19:31

Rodila jsem tedy v Brne, ale tasky jsem mela nachystane dve - jednu malou k porodu s ruznymi lejstry a osobnimi vecmi atd. a druhou vetsi na oddeleni sestinedeli. K porodu jsem si brala jen tu malou a pro tu na oddeleni sestinedeli skocil manzel po porodu. Monitor dechu maji myslim standardne vsude pro vsechna miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.22 19:59

Měla jsem jednu velkou tašku a myslím, že batuh na doklady :think:. Setry tašku naložily i s oblečením na vozík a odvezly na pokoj. Hned na příjmu jsem se oblékala do jejich věci. Vysloveně na na sál( vyvolávaný) jsem šla jen s ručníkem, gumičkou, sprchacem a mobilem. Klobouk dolů všechny věci mi ohlídaly.
Monitor je asi všude standart. Hlavně to nezapomeň vypnout jinak vzbudí celý oddělení :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
24992
31.10.22 20:04

Ja šla s malou taškou a v te jsem měla vše, těch věcí zas tak nepotřebuješ, nejedeš tam bydlet.

a monitory dechu dostavaly jen blici děti nebo nedonošenci. brno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
31.10.22 20:09

Praha Vinohrady. Měla jsem velkou a malou tašku - v malé věci na sál + doklady a ve velké tašce věci na pokoj po šestinedělí po porodu. Velkou tašku by mi ani nedovolili vzít na sál, ale měli tam zamykací skříňky kousek od sesterny, takže pohoda.
Monitor dechu dostali automaticky všechny děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
31.10.22 20:13

Měla jsem velkou tašku se vším a monitor dechu na běžných pokojích nikdo neměl (okresní město), ale je to už 9 let, od té doby mě do porodnice nikdo nedostal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
31.10.22 20:20

@Šmoulice ručník a mýdlo je zbytečný krám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
31.10.22 20:31

V MB byly před rokem a půl monitory i na standardních pokojích.

S taškami neporadím, já byla na vyvolávačce, ale na porodní sál jsem šla jen s malou taškou. Manžel mi pak mohl cokoliv dovézt, i když byl covid a zákaz návštěv. Takže bych se věcmi moc netrápila. Mají tam erární věci pro miminka, do kterých ti mimčo po porodu oblečou. Na pokoji bylo i pár vložek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16152
31.10.22 22:03

Rodila jsem jinde a rovnou jsem měla všechny věci na sále. Pak mi na pokoj pomohl vzít věci partner.

Monitor dechu bývá teď snad všude součást dětské postýlky. Já ho ale měla vypnutý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14659
31.10.22 22:50

Rodila jsem v Praze a mela jsem jednu velkou tasku, ve ktere jsem mela veci rozdelene na cast porodni a cast sestinedelni. Ale ja jinak nemohla, chtela jsem rodit bez doprovodu a po prvnim porodu jsem mela 1 navstevu, po dalsich trech zadnou. Takze vsechny veci se sebou byly nutne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
2.11.22 12:41

Já mela malou tašku na sál + lejstra, abych to pak nelovila ve velký tašce, a pak velkou na šestinedělí, oboje jsem si brala sebou rovnou. A opravdu me překvapuje, jak někdo nepotřebuje k porodu nic. Nevim, já bych se neobešla bez ručníků, pantoflí, županu, mýdla, jednorázových kalhotek atd. Kartáček, pastu na zuby atd beru jako naprostou samozřejmost, ale asi to teda není standard :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková