Přídavky na děti jak vyplnit

21
16.4.22 10:15

Přídavky na děti jak vyplnit

Hezký den dámy,
prosím o radu jak vyplnit formulář. Do daného měsíce se prosím počítá to co fyzicky přišlo na účet, nebo to co jsem daný měsíc vydělala a přišlo ten následující? V lednu dorazil plat ta půl prosince, v únoru vyplacena dávka za půl prosince+leden (přišlo dohromady) březen- přišla dávka za únor, ale zároveň byl manžel v práci (vyplaceno duben) Děkuji moc za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
107
16.4.22 10:56

Teď teda nevím na co se ptáš protože plat vyplňuje účetní a ne ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
16.4.22 16:02
@Gábina D píše:
Teď teda nevím na co se ptáš protože plat vyplňuje účetní a ne ty

Přesně tak a dávky si zase obvykle úřad zjistí sám.

Ale jinak je to tak, že výplata za prosinec se počítá do prosince, i když přišla v lednu, ale dávka typu nemocenská, RP… se počítá do měsíce, ve kterém byla vyplacena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
16.4.22 16:11

@Lendeš děkuji, to jsem potřebovala přesně vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.22 14:04

Pridavky na deti

Ahoj holky, chci si podat na socce zadost o pridavek na dite. Pobirala jsem je na rodicaku, ted uz dlouho ne. Co je potreba dolozit? Chci tam jit ted v dubnu, takze vyplnim zadost, prijmy za prvni ctvrtleti, potvrzeni ze skoly, ze dite studuje… Jeste neco? Nemuzu se tam dovolat a nechci tam chodit zbytecne, chci si vsechny papiry nachystat at mi nic nechybi. Nekde jsem cetla, ze i formular, kde se potvrzuje prijem za lonsky rok…to je taky potreba? Dekuji za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat