Přídavky a další dávky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Přídavek na dítě 500,– a podle toho, kde máš trvalé bydliště i na bydlení myslim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zdravím holky, chtěla jsem se zeptat na co mám při rodičovské nárok za přídavky.
Otec dítěte v rodném listě není(mám ktomu vážný důvod)..beru 4 letou 3800,–
Bydlím s rodičema a nemám u nich trvalé bydliště. Mám nového přítele, nicméně ještě spolu žít nebudem.
máš nárok na to, co ostatní. To, že jsi neuvedla z vážného důvodu otce do RL je jenom tvůj problém, bohužel tím bude trpět i dítě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LayLi píše:
Hmotna nouze
jestli bydlí u rodičů a ti mají slušné platy, tak těžko…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud máš přítele a rodinu, tak máš nárok na to je požádat, aby ti pomohli s hlídáním, najdi si brigádu a budeš na tom finančně líp než teď. To je ta nejpřímější cesta, jak vylepši svou finanční situaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zenyatta píše:
Pokud máš přítele a rodinu, tak máš nárok na to je požádat, aby ti pomohli s hlídáním, najdi si brigádu a budeš na tom finančně líp než teď. To je ta nejpřímější cesta, jak vylepši svou finanční situaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zenyatta bydlím v malém městě, přítel je stále student bydlící 50km odemně, máma pracuje do večera a je unavená nato aby mi ho hlídala. Syn má navíc těžkou hypotonii takže sním neustále cvičím a jezdím po doktorech.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Zenyatta bydlím v malém městě, přítel je stále student bydlící 50km odemně, máma pracuje do večera a je unavená nato aby mi ho hlídala. Syn má navíc těžkou hypotonii takže sním neustále cvičím a jezdím po doktorech.
Tak hledej takovou práci, kterou budeš zvládat při tomhle všem. Co tak něco na doma, nebo můžeš dělat po nocích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
takže otec žije??? to, že je student ho neomlouvá. Je to Váš soukromý problém - žádná nouze, nebo životní tragédie. Ať tě živí on, Vaši rodiče a neptej se na žádné dávky. hypotonie není žádná nemoc! Prosím, snaž se nehrát na city, je to trapné!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak gratulace k novému příteli, není mnoho těch, co by přijali nemocné dítě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zenyatta jasně,domácí práce, toho je všude po internetu…nejlepší jsou ty co ti vůbec nezaplatí. V noci pojedu do práce do města vzdáleného hodinu autobusem, abych se vrátila do 5 rána a starat se budu o mimino unavená a nevyspalá. Nefungující..
Teď je práce pro maminky na mateřské všude hodně, zvlášt těch domácích..
Díky za radu…moc si jí vážím.
Kdyby tady nějaká brigáda, třeba i blbé rozvážení letáků byla, kdybych to stíhala se synem, nebo alespon večer na 2-3 hodiny, už bych tam byla…jenže není.
- Citovat
- Upravit
Zdravím holky, chtěla jsem se zeptat na co mám při rodičovské nárok za přídavky.
Otec dítěte v rodném listě není(mám ktomu vážný důvod)..beru 4 letou 3800,–
Bydlím s rodičema a nemám u nich trvalé bydliště. Mám nového přítele, nicméně ještě spolu žít nebudem.