Přídavky a další dávky

Anonymní
16.4.14 16:19

přídavky...a jiné

Zdravím holky, chtěla jsem se zeptat na co mám při rodičovské nárok za přídavky.
Otec dítěte v rodném listě není(mám ktomu vážný důvod)..beru 4 letou 3800,–
Bydlím s rodičema a nemám u nich trvalé bydliště. Mám nového přítele, nicméně ještě spolu žít nebudem.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2353
16.4.14 16:21

Přídavek na dítě 500,– a podle toho, kde máš trvalé bydliště i na bydlení myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140245
16.4.14 16:22

Myslím, že přídavek na dítě, to je 500kč, jinak nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
16.4.14 16:24

Pouze na přídavek na dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
16.4.14 16:24
@Anonymní píše:
Zdravím holky, chtěla jsem se zeptat na co mám při rodičovské nárok za přídavky.
Otec dítěte v rodném listě není(mám ktomu vážný důvod)..beru 4 letou 3800,–
Bydlím s rodičema a nemám u nich trvalé bydliště. Mám nového přítele, nicméně ještě spolu žít nebudem.

máš nárok na to, co ostatní. To, že jsi neuvedla z vážného důvodu otce do RL je jenom tvůj problém, bohužel tím bude trpět i dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
16.4.14 16:29

Hmotna nouze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
16.4.14 16:32
@LayLi píše:
Hmotna nouze :)

jestli bydlí u rodičů a ti mají slušné platy, tak těžko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
16.4.14 16:51

Pokud máš přítele a rodinu, tak máš nárok na to je požádat, aby ti pomohli s hlídáním, najdi si brigádu a budeš na tom finančně líp než teď. To je ta nejpřímější cesta, jak vylepši svou finanční situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
16.4.14 16:52
@Zenyatta píše:
Pokud máš přítele a rodinu, tak máš nárok na to je požádat, aby ti pomohli s hlídáním, najdi si brigádu a budeš na tom finančně líp než teď. To je ta nejpřímější cesta, jak vylepši svou finanční situaci.
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.14 16:55

@Zenyatta bydlím v malém městě, přítel je stále student bydlící 50km odemně, máma pracuje do večera a je unavená nato aby mi ho hlídala. Syn má navíc těžkou hypotonii takže sním neustále cvičím a jezdím po doktorech.

• Citovat
  • Upravit
1055
16.4.14 16:57
@Anonymní píše:
@Zenyatta bydlím v malém městě, přítel je stále student bydlící 50km odemně, máma pracuje do večera a je unavená nato aby mi ho hlídala. Syn má navíc těžkou hypotonii takže sním neustále cvičím a jezdím po doktorech.

Tak hledej takovou práci, kterou budeš zvládat při tomhle všem. Co tak něco na doma, nebo můžeš dělat po nocích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
16.4.14 17:00
@Anonymní píše:

takže otec žije??? to, že je student ho neomlouvá. Je to Váš soukromý problém - žádná nouze, nebo životní tragédie. Ať tě živí on, Vaši rodiče a neptej se na žádné dávky. hypotonie není žádná nemoc! Prosím, snaž se nehrát na city, je to trapné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
16.4.14 17:01

Jinak gratulace k novému příteli, není mnoho těch, co by přijali nemocné dítě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.14 17:03

@Zenyatta jasně,domácí práce, toho je všude po internetu…nejlepší jsou ty co ti vůbec nezaplatí. V noci pojedu do práce do města vzdáleného hodinu autobusem, abych se vrátila do 5 rána a starat se budu o mimino unavená a nevyspalá. Nefungující..
Teď je práce pro maminky na mateřské všude hodně, zvlášt těch domácích..
Díky za radu…moc si jí vážím.
Kdyby tady nějaká brigáda, třeba i blbé rozvážení letáků byla, kdybych to stíhala se synem, nebo alespon večer na 2-3 hodiny, už bych tam byla…jenže není.

• Citovat
  • Upravit
14895
16.4.14 17:04

@Vermion není nemocné,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat