Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, je tady nějaká maminka z Brna, která bude letos přihlašovat dítě do školky? Budete dávat více přihlášek nebo spoléhat na jednu školku? A máte strach jak to dítě ve školce zvládne?
@Alay88 ze Starého Lískovce a ty? My letos poprvé, ale dceři v září ještě nebudou tři roky, takže šance asi malá
Ahoj,
jsem ze Starého Lískovce. Dáváme už podruhé přihlášku. Nemáte zkušenosti s děním ve školkách? Která je fajn? ![]()
@Eika píše:
Ahoj,
jsem ze Starého Lískovce. Dáváme už podruhé přihlášku. Nemáte zkušenosti s děním ve školkách? Která je fajn?
Ahoj, tak já zkušenost nemám, letos dáváme poprvé taky ve Starém Lískovci a dáme na všech 5 školek co tady jsou. Přihlášky už máme vyplněný i potvrzený od doktorky
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat… Syn chodí od září do školky a dokud chodil dopo, tak dobrý. Od 2 let nespí po O ani doma a jakmile začal chodit do školky na celý den, tak přišly problémy. Ve školce je nutí ležet a být potichu přes polední klid. Dočetla jsem se, že je to proti regulím, že ve školce musí mít možnost tiché aktivity pro nespavé děti (kreslení, čtení,…).
Nechci, aby si udělal ke školce odpor a navíc potřebuju ten život nějak skloubit s prací, takže nelze neustále chodit po O domů.
Poradíte? Vedení školky se ke změně nemá a nechce se mi dělat problémy.
Děkuju moc za rady ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.