Přihlášení do školky - Brno

1845
13.1.14 14:00

Přihlášení do školky - Brno

Ahoj, je tady nějaká maminka z Brna, která bude letos přihlašovat dítě do školky? Budete dávat více přihlášek nebo spoléhat na jednu školku? A máte strach jak to dítě ve školce zvládne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
13.1.14 14:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
13.1.14 16:23

@Alay88 ze Starého Lískovce a ty? My letos poprvé, ale dceři v září ještě nebudou tři roky, takže šance asi malá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
13.1.14 16:29

@Alay88 tak uvidím jak to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.2.14 14:47

Ahoj,
jsem ze Starého Lískovce. Dáváme už podruhé přihlášku. Nemáte zkušenosti s děním ve školkách? Která je fajn? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
10.2.14 15:00
@Eika píše:
Ahoj,
jsem ze Starého Lískovce. Dáváme už podruhé přihlášku. Nemáte zkušenosti s děním ve školkách? Která je fajn? :)

Ahoj, tak já zkušenost nemám, letos dáváme poprvé taky ve Starém Lískovci a dáme na všech 5 školek co tady jsou. Přihlášky už máme vyplněný i potvrzený od doktorky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.19 08:49

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat… Syn chodí od září do školky a dokud chodil dopo, tak dobrý. Od 2 let nespí po O ani doma a jakmile začal chodit do školky na celý den, tak přišly problémy. Ve školce je nutí ležet a být potichu přes polední klid. Dočetla jsem se, že je to proti regulím, že ve školce musí mít možnost tiché aktivity pro nespavé děti (kreslení, čtení,…).
Nechci, aby si udělal ke školce odpor a navíc potřebuju ten život nějak skloubit s prací, takže nelze neustále chodit po O domů.
Poradíte? Vedení školky se ke změně nemá a nechce se mi dělat problémy.
Děkuju moc za rady :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin